Herkes Haddini Bilecek!

Büyükçekmece’de büyük bir katılım ve coşkuyla BBP Genişletilmiş İstanbul İl İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

SİYASET 11.11.2021 15:45:14 2166 0
Herkes Haddini Bilecek!

Herkes Haddini Bilecek!

Büyükçekmece’de büyük bir katılım ve coşkuyla BBP Genişletilmiş İstanbul İl İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği, ev sahipliğini Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker’in yaptığı Genişletilmiş İstanbul İl İstişare Toplantısına, İstanbul İl Başkanı Av. Mutlu Furtuna başta olmak üzere Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Emir Faruk Uzunpınar, İl Başkan Yardımcısı Av. Türkalp Mert Çevik, İstanbul İlçe Başkanları,  Alperen Ocakları İlçe Başkanları ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

İstanbul genelinde katılım gösteren yeni parti üyelerine rozet takdimi gerçekleştirilirken, yerel basına değer veren ve daima destek olan Eker, katkılarından dolayı Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’e ve TYBB Genel Sekreteri Esma Bulut’a plaket takdim etti.

“Ayağını Seven Bizimle Yol Yürüyemez”

Toplantıya ev sahipliği yapan Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker esti gürledi ve herkes haddini bilsin dedi. Eker; “Değerli dava arkadaşlarım, Büyükçekmece İlçe Başkanı olarak şahsım, yönetimim, alperen ocaklarım ve kadın kollarım adına Büyükçekmece’de sizleri ağırlamaktan onur duyduk. Hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada gerçekleştirmiş olduğumuz bu toplantıdan rabbim hayırlı kararlar çıkmasını nasip etsin. Yolumuz, bahtımız açık olsun. Tabi bu çileli ve dikenli bir yol, ayağını seven bizimle yol yürüyemez. Bizler hep bu çileye tabi olduk ve çilenin neferleri olduk çünkü bizden umut, yardım bekleyen vatandaşlarımız, garibanlar, öksüzler ve yetimler vardı. Bizde onlara bir nebze olsun el atıp yaralarını sarmak için şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bırakmış olduğu bu tertemiz emanetle birlikte bu kardeşlerimizin yaralarını sarmak için mücadele ediyoruz.

“Top Dahi Atsalar Yıkılmayız”

Büyükçekmece’de göreve geldiğimiz günden bu yana çok mücadele ettik ve etmeye devam ediyoruz. Hamdolsun Alperen Ocaklarımızı güçlü bir duruma getirdik. Şuanda da kadın kollarımızı güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Kadın kollarımızla birlikte Büyükçekmece’de tarih yazacağız. Biz istiyoruz ki Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, merkez yürütme kurulu başkanlarımızla, İl Başkanlarımızla, il yöneticilerimizle, ilçe başkanlarımızla ve bütün kademeleriyle hep birlikte tek yumruk olarak hareket edelim çünkü biz ne kadar tek yumruk olursak o kadar çığır açarız, ne kadar şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayallerini gerçekleştirmek için mücadele eder, o fikir ve zihniyetle hareket edersek bize top dahi atsalar yıkılmayız.

“Hiç Kimseye Boyun Eğmedik, Eyvallah Etmedik

Büyükçekmece’de göreve geldiğimizden bu yana her zaman temiz siyaset yapma gayretinde bulunduk çünkü bizim üzerimizdeki sorumluluk şehit liderimizin emanetiydi. Hiç kimseye boyun eğmedik, eyvallah etmedik. Dik durduk, düz yürüdük ve doğru konuştuk. Herkes benimsedi veya benimsemedi bu hiç önemli değil ama birileri benimsemek zorunda kaldı. Büyükçekmece için söylüyorum üzerine alınan varsa alınsın, kimse benim şehit liderim Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismiyle alay edemez, dalga geçemez veya oynayamaz. Bunu yapan olursa BBP Büyükçekmece teşkilatı olarak cezasını keseriz. Bu böyle bilinsin. Herkes haddini ve seviyesini bilecek. Şehit liderimizin adını ağzına alırken bir defa duracak, yüz bin defa düşünecek. Halil Eker Büyükçekmece’de bu davanın neferi olduğu müddetçe hesabını sorar.

“Sesimizi Masaya Yumruğumuzu Koyarak Duyuracağız”

Biraz sitemliyim çünkü birileri haddini aşmaya başladı. Bizlerin daha da çoğalıp, daha çok mücadele etmesi lazım. Biz ne kadar dik durur, ne kadar mücadele edersek, Alperenlerimize ne kadar sahip çıkarsak birileri o kadar köşeye kısılır. Büyükçekmece’de biz yönetime talibiz ve yönetimlere sahip olmak için her türlü hizmeti yaparak, gece ve gündüz mücadele edeceğiz. Sesimizi her zaman masaya yumruğu vurarak duyuracak ve yapılacak işleri de yaptıracağız” dedi.

“Şehit Yakınımıza Kimse Küfredemez!”

Şehit yakınına hakaret etmesi sebebiyle gündemde olan İyi Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a ağır eleştirilerde bulunan Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Emir Faruk Uzunpınar; “İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ı, şehit yakınımız olan Tahir Gümren’e sinkaflı cümle kullanması yani küfretmesinden dolayı kınıyoruz. Şehitlerimiz ve yakınları hepsi bizim için bir değerdir. Bizim onurumuz bizim için her zaman önceliktir. Şehit yakınları hiçbir zaman yalnız değildir, Alperenler olarak biz her daim arkanızdayız. Hiçbir şehit yakınımıza kimse, özellikle TBMM rozeti taşıyarak böyle küfredemez.” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’yi Yöneteceğiz”

2023 seçimlerinde İstanbul’dan Milletvekili, 2024 seçimlerinde ise belediye başkanı çıkaracağını söyleyen Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Av. Mutlu Furtuna; “Göreve geldiğim ilk gün dedim ki ben Muhsin Başkanımın vizyonuna uygun bir il başkanı olacağım. Ya bu il başkanlığını yapacağım ya da bırakacağım. Bugüne kadar attığım her adımda, söylediğim her sözde ona layık olmaya ve devamlı ilçe başkanlarımızla birlik olmaya çalıştım. Göreve geldiğim 9 aylık kısa bir sürede ilçe sayımız neredeyse Muhsin Yazıcıoğlu’ndan sonra sonraki en fazla ilçe sayısına ulaştı. 28 yıllık bir partiyiz, üye sayımızı 3500’den aldık ve şuan yaklaşık 15 bin sınırına geldik. 28 yıldır yapılmayanı biz 9 aylık bir süreçte yaptık. Halk ile buluşmaya başladık. Amacımız şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinde devam ederek, partimizi hak ettiği yere getirmektir. Siyaset birlik ve beraberlikle olacak bir iş. Hedefimize ulaşabilmek için çok sıkı çalışıyoruz. Biz her yerdeyiz ve öylede olmalıyız. Ben 2023’de İstanbul’dan Milletvekili, 2024’de belediye başkanı ve meclis üyeleri çıkaracağımızı düşünüyorum. Ondan sonraki süreçte de bizim Türkiye’yi yöneteceğimizi düşünüyorum, bunun için sizlere ve hep birlikte çalışmaya ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı.


KÖİ Projeleri, Kayıp Mı Kazanç Mı?

Kamu – Özel İşbirliği (KÖİ) modeli, hayata geçirdiği mega projelerle Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Ülke kalkınırken projelere yönelik eleştiriler de vergi kaybının yanı sıra bütçe ve Hazine’ye verdiği yük, kamu borçlanması,

Ünlü Yazardan Almanca Barış Psikolojisi

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen yazar, bu kitapta “Barış Psikolojisi” konusunu bütün detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitapta barış,

Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği

Sabahın ilk saatlerinde göreve başlayan Avcılar Belediyesi ekipleri mahalleyi sokak sokak gezerek çalışmalarını gerçekleştirdi . Avcılar’ın genç ve dinamik başkanı Utku Caner Çaykara da çalışmaları yerinde takip etti.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer, “Demokrasinin işleyebilmesi için gece gündüz demeden halkın bilgi alma hakkını karşılayan basın emekçilerine gereken saygıyı ve ilgiyi göstereceğiz” dedi.

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.