Türkiye tarihine 'postmodern darbe' olarak geçen 28 Şubat 1997'deki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısının üzerinden 28 yıl geçmesi dolayısıyla paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 28 Şubat'ın demokrasi tarihine geçen kara bir leke olduğunu belirtti. İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise, videolu paylaşımda bulundu.
ANKARA (İGFA) - 28 Şubat "postmodern darbesi"nin 28'nci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 28 Şubat'ın eğitim hakkı elinden alınan binlerce genç kızın göz yaşı olduğunu ve milletin iradesine vurulmak istenen bir darbe olduğunu belirtti.
Bakan Yerlikaya, paylaşımında, "28 Şubat ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden karanlık bir zihniyetin timsaliydi. Bu zihniyetin temsilcileri 28 Şubat’ın 1000 yıl süreceğini hayal ediyordu. Ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti, Aziz Milletimizin desteğiyle 28 Şubat; hak ettiği yere, tarihin çöplüğüne gömüldü" ifadelerini kullandı.
Bakan Yerlikaya paylaşımına, dönemin Başbakanı Erdoğan'ın o kararına ilişkin fotoğrafı da iliştirdi.
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN VİDEOLU PAYLAŞIM
Öte yandan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, sosyal medya hesabından “28 Şubat”a ilişkin videolu bir paylaşımda bulundu.
İletişim Başkanı Altun, paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletinden aldığı güçle 28 Şubat kalıntısı uygulamalara birer birer son verdiğini belirterek, "Darbecilerden hesap sorulmasının önünü açtı, cuntacıların açtığı yaraların sarılmasını sağladı ve yasakçı anlayışa neşter vurdu" dedi.
https://youtu.be/JYz1-c_bljc
Bakan Uraloğlu Alanya’da gazetecilerle buluşacak, Gazipaşa Marina’yı açacak
Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsi fiyatları adeta dibe vurdu. Hamsinin kilogramı 60 liradan, 4 kilosu ise 200 liradan satılmaya başlandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, son bir yılda gerçekleştirdiği yatırımlarla ilçeye adeta yeni bir kimlik kazandırdı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin çatısında renkli görüntüler oluştu. Genel Merkez binasının terasında yetiştirilen safranlar hasat edildi.
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanının görevden alınmasının ardından ilçede yeni ilçe başkanının kim olacağı merak konusu haline geldi. Parti kulislerinde ise dikkat çeken bir isim öne çıkıyor.
Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı İlhan Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Son günlerde balık tezgahlarında hareketlilik arttı. Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsinin kilosu 89 liraya, 4 kilosu ise 300 liraya kadar düştü.
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in Türk milletinin en büyük ortak değeri ve bağımsızlığın sembolü olduğunu vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Marmara Nakliyecileri Derneği Başkanı Halil Kanat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.