İhtiyaç Duyulan Noktalara Yerleştirildi

İlçede nefes alınacak alanların korunması ve artırılması konusunda çalışmalarını titizlikle sürdüren Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, daha güzel bir Beylikdüzü için kolları sıvadı. 

İSTANBUL 16.10.2019 12:38:03 0
İhtiyaç Duyulan Noktalara Yerleştirildi

 

 

HABER BÜLTENİ

 

 

Daha Yaşanılır Bir Ilçe Için Kapalı Bank

 

İlçede nefes alınacak alanların korunması ve artırılması konusunda çalışmalarını titizlikle sürdüren Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, daha güzel bir Beylikdüzü için kolları sıvadı.  Beylikdüzü’nde yaşayan mahalle sakinlerinin taleplerinin değerlendirilip işleme alınması ve saha çalışanlarının incelemeleri sonucunda tespit edilen alanlara üstü kapalı banklar yerleştirildi. İlçede Beylikdüzü Belediyesi Ahşap İşleri Atölyesi tarafından hazırlanan bankların sayısı 120’ye çıktı.

 

 

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, daha güzel bir Beylikdüzü için 7’den 70’e herkesin boş vakitlerini değerlendirdiği, dinlendiği ve hoşça vakit geçirebildiği alanlar için çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Beylikdüzü’nde yaşayan mahalle sakinlerinin taleplerinin değerlendirilip işleme alınması ve saha çalışanlarının incelemeleri sonucunda tespit edilen alanlara üstü kapalı bankların montajı yapıldı. Beylikdüzü Belediyesi Ahşap İşleri Atölyesi tarafından hazırlanan banklar cadde kullanım yoğunluğuna göre; durak alanları, dinlenme alanları ve açık havada kitap okuyacaklar için ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirildi.

 

Banklar İlçe Genelinde İhtiyaç Duyulan Noktalara Yerleştirildi

 

İlçede 100 adet olan üstü kapalı banklara bu yıl 20 adet eklendiğini ve bu rakama ilaveler yapılacağını belirten Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ziya Duman; “Beylikdüzü Belediyesi Ahşap İşleri Atölyesi tarafından hazırlanan bankları, vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından daha az etkilenmesi adına ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirdik. Ekiplerimizin ve vatandalarımızın taleplerini öncelikli kılarak yaptığımız tüm çalışmalar her zaman olduğu gibi bu yıl da aralıksız devam edecek. Beylikdüzü’nde bulunan yaşam alanlarının daha modern ve fonksiyonel hale bürünmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Batur’dan Esenyurt’a Ziyaret

HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İstanbul İl Müdürü Malik Ejder Batur, Esenyurt’a önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sami Aksu, İlçe Başkanı Oldu

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - TRT İstanbul Radyosu’nda uzun yıllar ses sanatçısı olarak görev yapan ve İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Türk halk müziği sanatçısı Sami Aksu, siyasete adım attı.

Postacı: Yoğun Talep Gurur Verici Ama Zorlayıcı

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, 2025-2026 eğitim öğretim yılıyla ilgili, Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e bilgiler veren Postacı,

Moto-Kuryeler Artık Kayıt Altında

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 15 Mayıs 2025’te yapılan Karayolu Taşıma Yönetmeliği değişikliğiyle birlikte moto-kuryeler artık resmi olarak mevzuata dâhil oldu.

Kocaeli Zabıtası'ndan okul kantinlerine sıkı takip

Kocaeli Zabıtası'ndan okul kantinlerine sıkı takip

Avrupa Hareketlilik Haftası’na Eskişehir’de AB desteği

Avrupa Hareketlilik Haftası’na Eskişehir’de AB desteği

Çetin, Üzgünüz Ama Mutluyuz…

Beylikdüzü’nün en çok tercih edilen okullarından biri olan Beylikdüzü Bizimkent İlkokulu, 2025-2026 eğitim öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptı.

Eğitimde Göz Dolduran Başarılar…

HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Türkiye’nin en kalabalık ilçesi Esenyurt, eğitim alanında yakaladığı başarılarla adından söz ettiriyor.

Hayatını Kader Mahkûmlarına Adayan Adam

Kader Mahkumları Derneği Genel Başkanı Necdet Yüksel, Adom Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nezir Karayün ile bir araya geldi.

Tarihi Eserler Yurtdışına Kaçırıldı

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Türkiye'den Almanya'ya giden tırda 1.871 parça tarihi eser, Bulgaristan gümrüğünde yakalandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar yolcusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar yolcusu

Başpehlivan Pala, Oldu…

Edirne’nin İpsala ilçesinde bu yıl 24’üncüsü düzenlenen İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı kapsamında yapılan Kel Aliço Anma Yağlı Güreşleri, hem büyük heyecana sahne oldu hem de güreşseverleri tribünlere çekti.

Coşkulu Çocuk Şöleni ve Maratonu

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Bağcılar, bu hafta sonu tam anlamıyla çocukların şenlik alanına döndü! Bağcılar Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlendi.

Hayvan Dostlarından Belediyeye Sert Tepki

HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Toplumsal Yaşam ve Eşitlik Derneği Genel Başkanı Vildan Yazar Ülgenoğlu ve beraberindeki hayvanseverler, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'i eleştirdi.

Dünyanın En Büyük Enerji Buluşmalarına Türk Damgası

HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN – ADOM AJANS - Dünyanın en büyük enerji buluşmalarından biri olan Gastech 2025, bu yıl İtalya’nın Milano kentinde düzenlendi. Fuara Türkiye’den de yoğun bir katılım gerçekleşti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.