İL İÇİ SIRA TAYİNİ DÖNEMİ BAŞLIYOR
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025 yılı il içi öğretmen yer değişikliği takvimini duyurdu. Eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler için il içi tayin başvuruları 12 Mayıs 2025 tarihinde başlayacak ve 16 Mayıs 2025 tarihinde sona erecek.
YER DEĞİŞTİRMEDE SIRA TAYİNİ SİSTEMİ DEVREDE
Bu yıl, il içi yer değişikliği başvurularında öğretmenlerin taleplerine karşılık bulamaması halinde devreye "sıra tayini" uygulaması girecek. Tercih edilen okullarda kadro açığı oluşursa, sıraya alınan öğretmenler bu okullara öncelikli olarak yerleştirilecek. Aynı okula birden fazla başvuru olması durumunda ise atama, hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacak.
SIRA TAYİNİ UYGULAMA TAKVİMİ
Yeni uygulama sayesinde öğretmenlerin istedikleri eğitim kurumlarına geçiş yapabilmeleri daha şeffaf ve adil bir sürece dayanacak. İl içi öğretmen atamalarıyla ilgili gelişmeler MEB’in resmi internet sitesi ve e-Devlet üzerinden takip edilebilecek.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valiliği’nin yeni düzenlemesiyle Kapıkule’de tır geçişleri hızlandı, rekor kırıldı.
Beylikdüzü Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Yonca Yaman, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi iş insanlarından Engin Doğru, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Temel Başalan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Postacı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Yıldız, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Bakan Uraloğlu Alanya’da gazetecilerle buluşacak, Gazipaşa Marina’yı açacak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.