İMAMOĞLU, BEYLİKDÜZÜ’NDE MANTI FESTİVALİNE KATILDI
Beylikdüzü Belediyesi ile İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin birlikte düzenlediği 6. Geleneksel Kayseri Mantı Festivali, mantı severleri Beylikdüzü’nde buluşturdu. 10 bin kişiye mantı ikramında bulunulan Mantı Festivali’ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Mantı, artık, Kayseri’nin milli markası gibi. Tabii amaç, bir arada olmak. İnsanları kucaklayan, Kayseri sıcaklığını ortaya koyan Mantı Festivali’nin yıllar yılı devam etmesini diliyorum.” dedi.
Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTKAYDER)’nin düzenlediği 6. Mantı Festivali, Yakuplu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Özenle hazırlanan mantılar, vatandaşlara sıcak sıcak ikram edildi. Beylikdüzü’nde geleneksel hale gelen mantı festivalinde 10 bin kişilik mantı dağıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi 2.Başkan Vekili Müslüm Akülker, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Şatır, siyasi parti ilçe başkanları, STK’lar, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte bir arada olmanın mutluluğu yaşandı. İSTKAYDER Başkanı Fikret Şahin, mantı festivalinde yaptığı konuşmada “Amacımız hem hemşehrilerimizle bir araya gelmek hem de Kayseri mantısını Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtmak” dedi. Lezzet şöleninin yaşandığı programın sonunda İSTKAYDER Başkanı Fikret Şahin; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Şatır’a ve Beylikdüzü Belediyesi 2. Başkan Vekili Müslüm Akülker’e plaket ve forma takdiminde bulundu.
İmamoğlu: Amaç, Bir Arada Olmak
Beylikdüzü Belediyesi ile İSTKAYDER’in birlikte düzenlediği 6. Geleneksel Kayseri Mantı Festivali’ne katılan ve mantının Kayseri’nin milli markası haline geldiğini söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Amaç, bir arada olmak. Hiçbir kavramı altına, üstüne eklemeden insanları kucaklaması, Kayseri sıcaklığını ortaya koyması mantı festivaline her geçen gün artan ilgiyi sağlıyor. Böyle başarılı bir organizasyonu hem Beylikdüzü hemşehrisi olarak hem de yıllardır beraber yapmanın keyfi olarak kaçırmak istemedim. Mantı Festivali’nde emeği geçen herkese teşekkür ediyor; festivalin yıllar yılı devam etmesini ve Beylikdüzü’nde geleneksel çok kuvvetli işlerden biri olmasını diliyorum.” diye konuştu.
Şatır: Bir Arada Olmanın Mutluluğunu Yaşadık
Mantı Festivali’ndeki konuşmasına, İBB Başkanı Ekrem imamoğlu’na ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a festivale katkılarından dolayı teşekkür ederek başlayan Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Şatır “Mantı bahane, Gayemiz sizlerle bir araya gelmek. Bu yıl da hemşehrilerimizle bir araya gelip hasret giderdik ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Festivalimizin uzun yıllar devam etmesini diliyorum.” dedi.
Akülker: Daha Nicesinde Bir Arada Olmayı Diliyorum
Beylikdüzü Belediyesi 2. Başkan Vekili Müslüm Akülker ise “İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Kayseri’nin yöresel lezzetini ve Kayseri kültürünü önce Beylikdüzü’nde daha sonra tüm Türkiye’de yaşatmak adına gelenekselleştirdiğimiz mantı festivalimizde buluştuk. 6 yıldır bizleri buluşturan bu festivalin daha nicelerinde bir arada olmayı diliyorum. Beylikdüzü Belediyesi olarak birlik ve beraberliği çoğaltmak adına, her zaman sivil toplum kuruluşları ile birlikte kol kola yürümenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Etkinlikte emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Tuncer Dağ, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Atatürk’ün Selanik’teki Evi yenilenen yüzüyle ziyarete açıldı
Serdal Güzel, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Adil Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı gazeteci Adil Aslan, geçirdiği hastalık nedeniyle 19 gün süren yoğun bakım sürecini tamamladı.
İsmail Faruk Aksu, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Togay Çoban, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Mustafa Necati Işık, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Eczacı Şennur Erçeri, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Marmara Nakliyeciler Derneği Başkanı Halil Kanat Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mehmet Abdioğlu, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Çelikkol Hukuk Bürosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Gürcan Çelikkol, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Yılmaz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, siyasetçi iş insanı Halil İbrahim Türkgenç,
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.