“İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın”

Türkiye Yerel Basın Birliği, Genel Başkanı Nezir Karayün önderliğinde Beylikdüzü ilçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ASAYİŞ 7.11.2018 18:37:30 0
“İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın”

“İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın”

Türkiye Yerel Basın Birliği, Genel Başkanı Nezir Karayün önderliğinde Beylikdüzü ilçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 Ziyarette Polis teşkilatı çalışmaları, Yerel sorunlar üzerine istişareler de bulundular. Beylikdüzü ilçe Emniyet Teşkilatı ve Yerel Basın ortak dayanışma ve çalışmalar içinde olacakları belirtildi.

“Desteklerinizi Bekliyoruz”

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen, “Türkiye genelinde Polis Teşkilatlarımız çok iyi durumda. Polis arkadaşlarımız yoğun çalışıyor ve görevlerini en iyi şekilde yapıyorlar. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Her vatandaşın sıkıntısını dertlerini gidermek için büyük gayret gösteriyoruz. Bazı medya organlarında polis teşkilatı yanlış lanse ediliyor. Ancak Polis Teşkilatı her zaman bu ülkenin vatandaşı için çalışıyor ve çalışmaya devam edecek. Vatandaşlarla iletişimimiz kuvvetli olmalı, işte bu noktada, siz yerel basından destek bekliyoruz.  Artık hemen her noktada görevli arkadaşlarımız var. Özellikle üst geçitlerde belli bölgelerde uygulama yapan, uzun saatler çalışan arkadaşlarımız var. Kimlik kontrolü yapan görevli arkadaşlarımız bazı vatandaşlardan sert tepki alabiliyor ancak biz bu ülkenin vatandaşının güvenliğini düşündüğümüz için çok çalışıyoruz. Çünkü bizim işimiz Devletin ve halkın güvenliğini ve huzurunu sağlamaktır” dedi.

“Adaletli Davranırsak Her Şeyi Çözüyorsunuz”

Ekip olarak büyük bir aile olduklarını belirten Ercan Özmen,“ herşeyden önce biz burada büyük bir aileyiz. Bütün gün beraber çalışıyoruz. Yeri geliyor evli Polis arkadaşlarımız ailesini, çocuklarını özlüyor, çünkü az görüyor. Ama yine de Polis memuru arkadaşlarımız görevlerini yapmaya devam ediyorlar. Vatandaş ve polis arasında her zaman karşılıklı anlayış olmalıdır. Ahlakın temel prensibi vardır. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi karşındakine yapmamak. Karanlığa küfretmek kolay, önemli olan mum yakmak. Biz her zaman adil ve adaletli olmaya çalışıyoruz. Adaletli olursanız her şeyi çözersiniz. Kurallar ve kurallara riayet etmek önemli” dedi. Ayrıca Özmen, sadece polis memuru olmadığını her vatandaş gibi konserlere ve etkinliklere katıldığını da belirtti.

“Polisin yanındayız”

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, “ Yerel basın olarak Türk polisinin yanındayız ve çalışmalarınızı destekliyoruz. Yerel basın mensuplarının doğru haber yapabilme özgürlüğü tanınması ve yerel basına doğru haber yapabilme adına sosyal kolaylıklar sağlanmasını istiyoruz. Bu konuda desteklerinizi bekliyor ve yeni atamanızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ertan, Öğretmenlerimizin Emeğini Yaşatan Bir Proje

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim-Sen İstanbul 11 No’lu Şube, Öğretmenler Günü’ne özel anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirerek her üye adına bir fidan dikti.

Dağ, Amacımız Ahlaklı, Vatanını ve Ailesini Seven Bireyler Yetiştirmektir

www.egitimdenhaberler.net internet sitesinin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Yusuf Özvatan Ortaokulu Müdürü Özkan Dağ ile bir araya geldi.

Bilgiç: Eğitim Çıtamızı Yükseltmeye Devam Edeceğiz

egitimdenhaberler.net imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Nezir Karayün, Koç Ortaokulu Müdürü Şaban Bilgiç’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Nehir Yatağında Bir Kişi Ölü Bulundu

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’nin Keşan ilçesinde bir kişi nehir yatağında ölü bulundu. Kimlik tespiti ve olayın meydana gelişine ilişkin soruşturma sürüyor.

Erten, Amacımız Sendikal Çalışmaların Gücünü Artırmak

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim-Sen İstanbul 11 Nolu Şube Başkanlığı, sendikal çalışmaların gücünü artırmak ve bölgesel iş birliğini pekiştirmek amacıyla Silivri İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

27 İlde FETÖ'ye 71 gözaltı!

27 ilde FETÖ'ye 71 gözaltı!

SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk...

SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde kaç arttı..

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi

Veledromu’nda Torku rüzgarı! Madalyalar peş peşe

Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe

Trabzon’da Balkan Harbi şehitleri anılacak

Trabzon’da Balkan Harbi şehitleri anılacak

Bilgi ve iletişim sektörü revaçta

Hizmet üretiminde bilgi ve iletişim sektörü revaçta

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Kandilli’den Marmara için kritik adım!

Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu buluştu

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu

Meram’da çocuklar doğa için yarışacak

Konya Meram’da çocuklar doğa için yarışacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.