İpek, Tedavi Yöntemleriyle Dikkat Çekiyor

İstanbul’un tanınmış Genel Cerrahi Uzmanı Endoskopist Operatör Dr. Serkan Fatih İpek, uzun yıllar Silivri’de başhekimlik görevini başarıyla yerine getirdikten sonra, Silivri’de açtığı kliniği ile bölge halkına hizmet etmeye devam

VİDEO GALERİ 8.11.2021 18:25:18 3330 0
İpek, Tedavi Yöntemleriyle Dikkat Çekiyor

İpek, Tedavi Yöntemleriyle Dikkat Çekiyor

 

İstanbul’un tanınmış Genel Cerrahi Uzmanı Endoskopist Operatör Dr. Serkan Fatih İpek, uzun yıllar Silivri’de başhekimlik görevini başarıyla yerine getirdikten sonra, Silivri’de açtığı kliniği ile bölge halkına hizmet etmeye devam ediyor.  

 

Özellikle covit-19 salgını ile birlikte hastaneler de yaşanan yoğunluk nedeniyle bulaş riski yüksek olduğu için sağlık sorunu yaşayanların tercihi özel klinikler oluyor. Hastaneler de insan akışının fazla olması, covit-19’un yayılımının hızlı olacağı görüşüne sahip olan hastaların yaşadıkları tedirginlik özel kliniklere yönelim artarken, özel klinikler bu zor süreçte bir anlamda sağlık sorunu yaşayanların kurtarıcısı oluyor.  

 

Öğretim Üyesi Genel Cerrahi Uzmanı Endoskopist Operatör Doktor Serkan Fatih İpek, kliniğinde uyguladığı tedavi yöntemleri ve Diyetisyen İlksen Akdoğan’ın hazırladığı diyet programları ile hastalara şifa dağıtmaya devam ediyorlar. 

 

Y. Doç. Dr. Serkan Fatih İpek kliniğinde safra kanalları, karaciğer, pankreas, dalak, safra kesesi, ince ve kalın bağırsak rektum ve mide dahil karın ve buna bağlı organlarla ilgili olan pek çok hastalık tipini cerrahi müdahale teknikleri ile tedavi ediyor. Ayrıca günümüzün en ciddi sağlık sorunlarından olan kanser hastalıklarını da cerrahi yöntemler ile tedavi ederek hastaların sağlıklarına kavuşması mümkün oluyor.

 

Çağın hastalığı, obezite hastalarına uyguladığı ameliyatsız tedavi yöntemleri olan mide botoksu ve mide balonu ve beraberinde sağladığı diyetisyen desteği ile sağlıklı kilo verilmesini sağlıyor. Ayrıca vücut kitle indeksi 40 ve üzeri hastalara kilo vermede etkili bir yöntem olan tüp mide ve gastrik bypass ameliyatlarını uyguluyor. Böylece hastalar çok daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde hayallerindeki kiloya kavuşuyorlar. 

 Öte yandan covit-19 salgınınada dikkat çeken Dr. Serkan Fatih İpek, covit-19 salgının bir an önce ortadan kalkması için uyarıların herkes tarafından ciddiye alınması gerektiğine de vurgu yaparak bilim insanlarının uyarı ve önerilerinin mutlaka dikkate alınması gerektiğine dikkat çekerek 'aşılarımızı mutlaka olalım ve maske mesafe, hijyen gibi kurallara da mutlaka dikkat edelim'  uyarısında da bulundu.


Uğur Yücel ile hâlâ evliyiz, boşanamadık

Gazeteci Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk olan usta oyuncu Derya Alabora, 1983’de evlendiği Uğur Yücel ile 30 yıl önce evleri ayırdıklarını ama hâlâ boşanmadıklarını itiraf etti.

Vinç Belediyeyi Harekete Geçirdi..!

Çakmaklı Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu bitişiğindeki inşaat çalışmasında kullanılan kule vinç öğrenciler açısından risk oluşturunca Büyükçekmece Belediyesi harekete geçti.

BAŞKAN ÖZER MUHTARLARLA BULUŞTU

Özer, muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek, “Birlikte kamusal yararı gözetecek, halkı esas alacak işler yapmalıyız. Çünkü amacımız halka hizmet. Halk olduğu için bizler varız. Bu anlayışla çalışmalıyız” dedi.

Maarif Platformundan Müfredat Çağrısı

.

Çalık: Gençlerimize Hak Ettikleri Değeri Vermeye Kararlıyız

Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak, gençlerimize hak ettikleri değeri vermeye kararlıyız. Onların umutlarını, hayallerini başka memleketlerde aramalarını istemiyoruz. 19 Mayıs ruhu, her yaptığımız işte bize ilham oluyor” ifadele

Yanardağ, Okurlarıyla Buluştu

Konuşmasında geçmişten günümüze uzanan bir alanda din-devlet-toplum ilişkisini de değerlendiren Yanardağ, söyleşisinin ardından BAKSM’de kitaplarını Beylikdüzülü okurları için imzaladı.

Minik dostumuzun artık bir sahibi var

Minik dostumuzun artık bir sahibi var

KÖİ Projeleri, Kayıp Mı Kazanç Mı?

Kamu – Özel İşbirliği (KÖİ) modeli, hayata geçirdiği mega projelerle Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Ülke kalkınırken projelere yönelik eleştiriler de vergi kaybının yanı sıra bütçe ve Hazine’ye verdiği yük, kamu borçlanması,

Ünlü Yazardan Almanca Barış Psikolojisi

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen yazar, bu kitapta “Barış Psikolojisi” konusunu bütün detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitapta barış,

Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği

Sabahın ilk saatlerinde göreve başlayan Avcılar Belediyesi ekipleri mahalleyi sokak sokak gezerek çalışmalarını gerçekleştirdi . Avcılar’ın genç ve dinamik başkanı Utku Caner Çaykara da çalışmaları yerinde takip etti.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.