Tarih: 12.08.2017 16:43

iPhone 8'i 75 Liraya Almak Mümkün..!

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi Çin’in Shenzhen şehrindeki teknoloji ürünlerinin satıldığı İstanbul’daki ‘Doğu Bank’a benzeyen ‘Huaqiangbei’ caddesinde daha satışa çıkmayan iPhone 8’in prototipini bile 75 liraya satın almak mümkün

 

Akıllı telefon pazarının kalbi Çin’de atıyor. Özellikle de Çin’in teknoloji kenti olarak bilinen Shenzhen’de. Birçok dünya devi marka akıllı telefonlarını Shenzhen’deki fason üreticilere ürettirerek, tüketicilere ulaştırıyor.

Ekran Değişimi 100 TL

Shenzen'deki Huaqiangbei caddesinde tamir işlemleri de çok hızlı yapılıyor. Ekranı kırık bir akıllı telefonun tamiratı hiç sıra beklemeden orijinal parçalarla 5 dakika içinde tamamlanabiliyor. Müşterilerden istenen ücret ise yaklaşık 200 Yuan yani 100 TL. Bunun yanı sıra kasa değişimi akıllı telefon modeline göre 100-200 TL arasında değişiyor.

Parmak Cep Telefonu 100 TL

Huaqiangbei caddesinde birçok farklı cep telefonu tasarımı görebilmek mümkün. Örneğin; bir parmaktan bile daha küçük olan cep telefonu ilgi çeken modeller arasında. Bu modelleri sıkı bir pazarlıktan sonra 100 TL’ya alabilmek mümkün.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —