İzciler Esenler Gençlik Köyü’nde
Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Esenler Göktürk Gençlik Kampı, izcileri doğayla buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Esenler İzcilik Kulübü, kamp alanında düzenlenen etkinliklerle dolu dolu bir hafta sonu geçirdi.
İzciler Doğa İle İç İçe Kamp Yaptı
Yeni açılan Esenler Göktürk Gençlik Kampı, 100 erkek ve 100 kız öğrenciden oluşan izci ekibini ağırladı. Doğa ile iç içe vakit geçiren izciler, açık hava etkinlikleriyle hem eğlendi hem de izcilik becerilerini geliştirdi. Kamp süresince düzenlenen etkinliklerle öğrenciler doğayla daha fazla etkileşim kurarak, kamp yapmanın heyecanını yaşadı.
Etkinlikler Ve Eğlenceli Oyunlarla Dolu Dolu Bir Hafta Sonu
Esenler İzcilik Kulübü üyeleri, kamp süresince çeşitli oyunlar ve eğitimlerle hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlayan etkinliklere katıldı. Doğa yürüyüşleri, takım çalışmaları, liderlik eğitimleri ve kamp ateşi etrafında gerçekleştirilen etkinliklerle unutulmaz anılar biriktiren öğrenciler, aynı zamanda arkadaşlık bağlarını da güçlendirdi.
İzcilerin Kamp Deneyimi Eğitici Ve Keyifli Geçti
İzcilik ruhuna uygun olarak düzenlenen kamp programı, öğrencilere doğada hayatta kalma becerileri kazandırmanın yanı sıra sorumluluk bilincini de aşıladı. Doğada yön bulma, çadır kurma, ateş yakma gibi izcilik eğitimleri alan öğrenciler, deneyimli liderler eşliğinde unutulmaz bir hafta sonu geçirdi.
Esenler Göktürk Gençlik Kampı İzcilerin Buluşma Noktası Oldu
Esenler Göktürk Gençlik Kampı, doğal ortamı ve sunduğu imkanlarla izcilik faaliyetlerine ev sahipliği yapmaya devam edecek. Gelecek etkinliklerde daha fazla genci doğayla buluşturmayı hedefleyen kamp alanı, izciler için hem eğitici hem de keyifli anlar sunmaya devam edecek.
Haber: Mehmet Ünal
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi olarak Ramazan ayında komşularımızın sağlığını korumayı çok önemsiyoruz. Bu mübarek ayda beslenme düzeni değişiyor, uzun süre aç ve susuz kalıyoruz.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Bağcılar Belediyesi, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’ın manevi iklimini tüm ilçeye yaymak için hazırlıklarını tamamladı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçe halkının toprakla olan bağını kuvvetlendirmek ve komşuluk hukukunu canlandırmak adına hayata geçirilen Hobi Bahçeleri’nde 7. dönem kura heyecanı yaşandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne'de Mimar Sinan’ın ustalık eseri Selimiye Camii, restorasyonun ardından arafe günü ikindi namazıyla yeniden ibadete açıldı; vatandaşlar hasretle camiye akın etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar olarak Ramazan ayı öncesinde temel gıda ürünlerindeki fiyat hareketlerini yakından inceledik.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Manisa Vakfı Başkanı Ercan Oğuz, Başkan Vekili Önder Güzelarslan ve beraberindeki vakıf yöneticileri, Esenyurt’ta görev yapan Manisalı Fatih Çobanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Beylikdüzü Ahmet Beyaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatma Kanmaz’ı makamında ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Marmara Nakliyecileri Derneği yönetim kurulu üyeleri ve başkan yardımcıları, sektörün geleceğine yön verecek önemli bir toplantıda bir araya geldi.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Beylikdüzü Ahmet Beyaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatma Kanmaz’ı makamında ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Dergisi’nin şubat sayısı bağımlılıkla mücadele konusuna ayrıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlediği etkinliklerle vatandaşlara sevgi dolu anlar yaşattı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valisi Yunus Sezer, Selimiye Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nın Ramazan boyunca kültürel ve manevi etkinliklere ev sahipliği yapacağını açıkladı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de sağanak ve fırtına etkili oldu. Selimiye Camii yakınlarında devrilen ağaç, park halindeki bir aracın üzerine düştü. Olayda yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.