Tarih: 01.01.0001 00:00 2251

Kadınlardan Çocuk İstismarına Protesto

Büyükçekmeceliler çocuk istismarını protesto etti. Büyükçekmece halkı Türkiye’nin gündemine oturan Küçükçekmece’deki çocuk istismarı olayına sessiz kalmadı

Kadınlardan Çocuk İstismarına Protesto

Çocuklara yapılan cinsel istismarı protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştiren Büyükçekmeceliler ellerindeki pankartlarla Büyük Atatürk Parkı’nda yürüdü.

Büyükçekmeceli kadınların başlattığı protesto yürüyüşüne vatandaşlarda büyük destek verdi. Son zamanlarda yoğunlaşan cinsel istismarların yasaların yeterince ağır olmamasından kaynaklandığını savunan vatandaşlar bu konuda medyaya da ciddi sorumluluklar düştüğünü belirttiler.

‘Onlar Savunmasız Çiçekler’

Cinsel istismarın asla kabul edilmeyecek bir suç olduğunu belirten Sinanoba Mahallesi sakinlerinden Ali Camgöz, ‘Cinsel istismar konusunda sessiz kalmamız beklenemez. Erken evlilikleri kınıyoruz. Biz çocuklarımızı koruyamazsak vatanımızı hiç koruyamayız’ dedi.

Büyükçekmece halkının cinsel istismar konusundaki hassasiyetini takdir ettiğini belirten İlkay Kaya, ‘Son zamanlarda çocuklara artan tacizlerin sebebinin ağırlaştırılmamış kanunlar olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum. Çocuklar savunmasız. Temiz bir toplum için önce çocuklarımızı temiz tutmalıyız. Suçların ağırlaştırılmasını istiyorum. İki kız çocuğum var. Onlar savunmasız minik bir çiçek. Çiçekleri soldurmayalım’ ifadesini kullandı.  

Haber Merkezi

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.