Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

GÜNCEL 17.04.2024 17:57:00 64 0
Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

 

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

 

İstanbul Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesi ve Kamberoğlu İnşaat yönetim kurulu başkanı Oruç Kamberoğlu, Neden CHP adayı Ahmet Özer ve İBB Adayı Ekrem İmamoğlu'nu desteklediğini Gazeteci Nezir Karayün’e anlattı. Kamberoğlu, ben uzun yıllar Ak Parti saflarında ve öncesinde sağ partilerde hizmet etmiş birisiyim. CHP'yi sığınacak bir liman olarak gördüm ve destekledim dedi. 

“KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK GEREKİYORDU!”

Kamberoğlu, ben CHP'li ve solcu değilim. Sağ görüşlü bir insanım. Yıllarca Demirel ve Özal ile çalıştım sağ partilerde emek verdim, AK Parti'nin Kıraç kurucuları arasında yer aldım. AK Parti'nin birçok kademelerinde ve SKM’sin de görev yaptım. 2024 yerel seçim sürecinde bizleri yok saydılar. Tabanın sesine kulak vermediler. Bize başka alternatif bırakmadılar bizi CHP adayı Prof. Dr. Ahmet Özer’e destek verme zorunda bıraktılar. Nasıl olsa bunlar bizdendir, bize mahkûmdur gözüyle baktılar. Kötü ekonomi ve emeklinin feryadı bizi vicdanen rahatsız etti. Partiler amaç değil araçtır. Bu nedenle CHP adayları İBB’de Ekrem İmamoğlu’na Esenyur’ta ise Prof. Dr. Ahmet Özer’e destek vermek zorunda bıraktılar. 

“KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEK VERDİK”

Kamberoğlu, 40 yıl boyunca CHP’ye muhalefet yapmış birisi olarak, CHP’yi sığınacak bir liman olarak gördük. İyi ki CHP varmış, bu kötü gidişata dur demek için, bizimde içinde bulunduğumuz Ak Parti teşkilatlarının kibrinden, emeğe saygılı ve değer vermediklerinden ve milleti esas almadıklarından dolayı, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Ekrem İmamoğlu’na Esenyurt’ta kayıtsız şartsız Prof. Dr. Ahmet Özer'i destekleme karar aldık ve kazandık.

 “CHP HEPİMİZİN PARTİSİ”

Kamberoğlu, CHP Atatürk’ün partisidir, kimsenin partisi değildir. Ben reis sevdalısıyım. Ben hiçbir zaman AK Partili olmadım. Reisçiyim ve Reis benim evimde yemek yemiş. Şahsen beni tanır, bilir ama bu kötü gidişata da dur demek gerekiyordu özellikle Esenyurt teşkilatı vatandaşın feryadına kulak vermedi. Bizim için esas olan bayrağımız, milletimiz, vatanımız vaz geçemediğimiz tek ilkelerimizdir. Sonuna kadar Ahmet Hoca'nın arkasındayız. Yanındayız. Kayıtsız şartsız yanında da duracağız. Benim belediyeden hiçbir mevki, makam, beklentim yok Olamaz da. Belediyeyle hiçbir iş de yapmıyorum, yapmayacağımda Sadece Ahmet Özer'i sevdiğim, değer verdiğim için destekledim. 

“KIRMIZIÇİZGİMİZ VATAN, MİLET VE BAYRAKTIR”

Süreçte Ak Parti ilçe teşkilatı ve belediye başkan adayı Hamit öncü ile görüşmeler yaptık. Bizi dikkate almadılar Esenyurt’ta bir Kars, Ardahan ve Iğdır gerçeği olduğunu idrak edemediler. Egolarını yenip Esenyurt’u kazanmak için çalışmayarak, bizleri çantada keklik gördüler. Bizde kendisine güvendiğimiz ve projelerine inandığımız için CHP adayı Prof. Dr. Ahmet Özeri destekleme kararı aldık. Ancak bizim kırmızıçizgimiz Vatan, Milet ve Bayraktır. Ona kim karşı olursa onunda karşısında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın dedi. 

Haber: Nezir KARAYÜN


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

Balıkçı Kenan’da balık fiyatları dibe vurdu

Balık tezgahlarında bereket devam ediyor. En verimli sezonlardan birini geçirdik diyen Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucu Balıkçı Kenan Balcı, istavrit, sardalya, tirsi ve sarpa balıklarının kilosunun 100 liraya düştü.

Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlk Okulu, ‘’İngilizce’ye Adım At’’ projesi kapsamında Belçika Genk Şehri’ne Erasmus kapsamında bir öğretmen hareketliliği düzenlendi.

ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

.

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Stüdyosundaki iki büyük profesyonel kayıt aletini Cem Yılmaz’ın hediye ettiğini söyleyen Bayar, tanesi 15-16 bin dolar olan cihazlar için Yılmaz’a teşekkür etti

TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.