Tarih: 01.01.0001 00:00 2848

Kan Ver Kahraman Ol

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Kızılay ortak çalışmasıyla yürütülen kan bağış kampanyası halkımız tarafından yoğun ilgi gördü.

Kan Ver Kahraman Ol

Kan Ver Sıhhat Bul

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Kızılay ortak çalışmasıyla yürütülen kan bağış kampanyası halkımız tarafından yoğun ilgi gördü.

Ak Parti Beylikdüzü ve Kızılay Beylikdüzü başkanlığı ortaklığında Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Caminin yanında gerçekleştirilen kan bağış kampanyasına yoğun ilgi oldu. Çeşitli yerlerde ara ara düzenlenen kan bağış kampanyalarıyla insanlara bir kez daha kan bağışının ne kadar önemli olduğu hatırlatıldı.

Zorlu Pandemi sürecinde azalan kan stoklarını tekrar doldurmak için yürütülen kampanya olumsuz hava koşullarına rağmen ilgiyle karşılandı. Sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak kan vermek isteyen bütün vatandaşlardan kan alındı.  Siyasi isimlerinde yer aldığı kampanya da kan bağışının acili yet değil sürekli bir ihtiyaç olduğu vurgusu yapıldı.

Sağlık İçin Kan ver

Kan bağışına katılarak destek olan isimlerden Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar; Kan verdiğimiz zaman bizim kanımız yenileniyor sağlıklı bir yaşam sürmek için kan vermemiz gerekiyor. Bilindiği gibi kan suni olarak üretilememekte. Temini sadece insanlardan yapıla biliyor. ihtiyacı olan hastalar için şimdiden kan vermemiz gerekiyor. Herkesi kan vermeye davet ediyorum, dedi.

Hayalde Değil Gerçekte Kahraman Olun

 

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dilaver Sargın; kan acili yet değil devamlı bir ihtiyaçtır. Bugün başkasına yarın bize,  pandemi sürecinden dolayı kan stoklarında önemli bir gerileme söz konusu bunu doldurmaya çalışıyoruz. Türk insanın genin de kahramanlık var. Hayalde değil gerçekte kahraman olun. Belirli noktalarda kan bağışımız devam etmektedir, dedi.

18-65 Yaş Arası Kan Verebilir

Kızılay Şube Başkanı Atilla Kırali, İnsan öncelikle kendi sağlığı için kan vermeli. Bir kan üç can diyoruz. Kan devamlı bir ihtiyaçtır sağlığımız açısından çok faydalıdır kan verdikçe vücut kendini yeniler. Sağlıklı her vatandaş yılda 4 defaya kadar kan verebilir, şeklinde konuştu.

Katılım Yoğun Oldu

Kan bağışına katılan isimler arasında; Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar,  Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı, Dilaver Sargın, Kızılay Şube Başkanı, Atilla Kırali, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen, Kızılay Beylikdüzü şube başkan vekili Mustafa Gündoğan, Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Bilal Çoşkun, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Gürsel İlyüz gibi isimler yer alıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.