Tarih: 01.01.0001 00:00 7260

Kanal34 Ödüle Doymuyor..!

Kurulduğu 2008 yılından buyana, çağdaş, modern yeniliklerle dolu yayın çizgisi ile sayısız ödüle layık görülen Kanal34, bu yılda sayısız ödül aldı. Özgürlüğü, yaratıcılığı, gelişimi ve dönüşümü konuşan kadınları bir

Kanal34 Ödüle Doymuyor..!

Kurulduğu 2008 yılından buyana, çağdaş, modern yeniliklerle dolu yayın çizgisi ile sayısız ödüle layık görülen Kanal34, bu yılda sayısız ödül aldı. Özgürlüğü, yaratıcılığı, gelişimi ve dönüşümü konuşan kadınları bir araya getiren Kanal 34 ailesi yeni bir ödüle daha layık görüldü.

Kadınları Yaşatma Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Meliha Gökçe tarafından İstanbul Büyükçekmece, LimanAy restaurantta Eğitime Destek Gecesi’nin dördüncüsü düzenlendi. Kanal 34 ailesinin de ödül aldığı gecede, kadınlara iş imkanı sağlayan ve bir çok projelerine destek olan iş insanları plaket ile ödüllendirildi.

Gelenekselleşen Eğitime Destek Gecesi’nde ödüle layık görülen İstanbul Medya Yayıncılık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan konuyla ilgili şunları dile getirdi; “ Biz her daim halkımızın yanında olduk. Kanal34 ailesi olarak özellikle kadınların girişimlerini her daim destekledik. Birileri mutlaka onlara ses vermeli ve sözlerini dinlemeli. Hatta bunun için kadınlara özel bir kanal oluşturarak TV Mor’u kurduk. Orada kendilerini ifade etmelerini sağladık. Şayet biz kanalımızda onlara yol açabiliyorsak, onların kendilerini göstermelerini sağlıyorsak ne mutlu bize…”

Meliha Gökçe tarafından düzenlenen Eğitime Destek Gecesi’nde Silivri Solo Grubu, Işık Manço ve birçok sanatçının sahne aldığı gece ödül töreni ile son buldu.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.