Karacan, Gönül Sofrasında Buluştu

HABER / NEZİR KARAYÜN / YEHA - Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan, 15 Mart Yetimler Günü kapsamında ilçedeki yetim çocuklar ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

GÜNCEL 17.03.2025 13:10:46 0
Karacan, Gönül Sofrasında Buluştu

Karacan, Gönül Sofrasında Buluştu

HABER / NEZİR KARAYÜN / YEHA - Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan, 15 Mart Yetimler Günü kapsamında ilçedeki yetim çocuklar ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhu Beylikdüzü’nde en güçlü şekilde hissedildi.

İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan, 15 Mart Yetimler Günü kapsamında ilçedeki yetim çocuklar ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi. Beylikdüzü Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlik, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu en güçlü şekilde hissettirdi.

“GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTULAR”

Beylikdüzü ilçesinde güvenin ve huzurun adresi olan Kaymakamlık, Yetimler Günü’nü anlamlı bir etkinlikle taçlandırdı. Kaymakam Bülent Karacan, yetim çocukların ve ailelerinin yanında olduklarını hissettirmek adına bu özel günde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İftar programı boyunca çocuklarla birebir ilgilenen Kaymakam Karacan, onların hayatlarına dokunmanın önemine vurgu yaparak, “Yetim gülerse dünya güler. Onların mutluluğu, hepimizin mutluluğudur” dedi.

“RAMAZAN’IN PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA RUHU BEYLİKDÜZÜ’NDE YAŞANDI”

Yetim çocuklar ve aileleri için düzenlenen bu özel iftar buluşması, samimi ve duygusal anlara sahne oldu. Program süresince çocuklarla sohbet eden Kaymakam Karacan, onların eğitim, sosyal yaşam ve geleceğe dair beklentileri hakkında bilgi aldı.

Etkinlik sonunda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılarak bu anlamlı gün daha da özel hale getirildi. Beylikdüzü Kaymakamlığı, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin artarak devam edeceğini belirterek, Ramazan ayında dayanışma ruhunu en güçlü şekilde yaşatmaya devam edeceklerini ifade etti. 



#BeylikdüzüKaymakamlığı #BülentKaracan #YetimlerGünü #Ramazanİftarı #YetimÇocuklar #SosyalSorumluluk #Dayanışma #İstanbulEtkinlikleri #RamazanPaylaşımı #İftarBuluşması

 

Özyolcu; Eğitimdeki Olumlu Gelişmelere Dikkat Çekti

HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul Esenyurt İlçe Millî Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda.

Postacı; Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müzikle Hayat Buluyor

HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında Beylikdüzü ilçe genelinde ortaokul kademesinde görev yapan müzik öğretmenlerine yönelik düzenlenen seminer.

MÜSİAD’DAN ÖZEL EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

HABER: MERAL ÇETİNER / ANTALYA / EĞİTİMDEN HABERLER - MÜSİAD Alanya Şubesi tarafından tamamen yenilenerek özel eğitim okuluna dönüştürülen Yanıklar Özel Eğitim Uygulama Okulu, düzenlenen törenle eğitim hayatına kazandırıldı.

16. Yılında Topluma Değer Katmaya Devam Ediyor

Bilgi, Eğitim ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Derneği BESAM, kuruluşunun 16. yılına girerken anlamlı bir süreci geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyor.

Şahin, Eğitime Yapılan Her Yatırım Geleceğe Işıktır

HABER: MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya’nın Alanya ilçesinde eğitime değer katan anlamlı bir yatırım daha hayata geçti.

Yürekleri Isıtan Gönül Köprüsü

HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Sefalık Mahallesi’nde bulunan Şehit Sadık Kütük Ortaokulu öğrencileri, İstanbul’dan uzanan anlamlı bir dayanışma eliyle kışa sıcacık girdi.

Şahin, Eğitime Yapılan Her Yatırım Geleceğe Işıktır

HABER: MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya’nın Alanya ilçesinde eğitime değer katan anlamlı bir yatırım daha hayata geçti.

Karayün; Yerel Basın Sessiz Kalırsa Türkiye Körleşir

AK Parti Beylikdüzü STK’lardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Durbey Duran ile Mali İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Yıldırım, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezini ziyaret etti.

Karayün; Yerel Basın Öldü! Dijital Sesimiz Kısılmasın…

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, yerel medyanın varlık mücadelesinde gelinen son noktayı büyük bir kararlılıkla paylaştı.

Balkanlı’dan Aksal’a “97 Bin TL” Tepkisi

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - CHP Edirne İl Başkanı Yücel Balkanlı, AK Parti Milletvekili Fatma Aksal’ın “97 bin TL” açıklamasına tepki göstererek yoksulluğun sorumlusunun iktidar olduğunu söyledi.

Aksal: "Selimiye Camii Ramazan’da Tamamen Açılıyor"

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS -Fatma Aksal, Selimiye Camii’nin Ramazan’da tamamen açılacağını müjdeledi. Belediyeyi eleştiren Aksal, "97 bin lira maaş vaat edenler, önce kendi belediyesinde bunu uygulasın." dedi.

Edirne AK Parti Teşkilatına Rekor Katılım

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - AK Parti Edirne İl yönetimi tarafından düzenlenen basın toplantısında, Edirne genelinde üye sayısının 48 bin 572’ye ulaştığı ve 4 bin 581 yeni katılımla rekor artış sağlandığı açıklandı.

Cebi’den Yeni Yılında Hukuk, Adalet ve Umut Temennisi / GÖRÜNTÜLÜ HABER

HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, 2026 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

Tunç; Türkiye Dış Politikası Güçlere Göre Değil Hukuka Göre Belirlenir

HABER: AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye’nin dış politikada hiçbir gücün etkisi altında kalmadan hareket ettiğini vurgulayarak, çizgilerinin net ve açık olduğunu dile getirdi.

Yoğun Kar Yağışına Karşı Türkiye Tek Yürek

HABER: M.MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde etkisini artıran yoğun kar yağışına karşı devletin tüm imkânlarıyla sahada olduğunu vurguladı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.