Tarih: 05.11.2018 17:32

Karayün’den Uysal’a Çağrı..!

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Büyükçekmece  ilçe Başkan Yardımcısı Kadri Cemil Yayla, İBB Kurum ve STK hizmet Müdürü Özgür Kılıç, Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün ile istişare ettiler.

Belediye Çalışmaları

Yerel Basın Birliği Genel Merkezimize ziyarette bulunan Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı Kadri Cemil Yayla, İstanbul Büyükşehir Belediye Kurum ve Hizmet Müdürü Özgür Kılıç, Belediye hizmetleri ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 2012 yılından bu yana 24 bin dernekten 8500’ünü ziyaret ettiklerini belirten Özgür Kılıç, yerel sorunlar üzerinde çalıştıklarını ve bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi. İstanbul Büyük Şehir belediyesi olarak, Büyükçekmece bölgesinde 40 kişilik saha çalışması yapıyoruz, vatandaşın beklentileri ve sıkıntıları ile ilgili çalışmalar yürütüyoruz’ dedi.

Nezir Karayün Sitem Etti

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a seslendi. Karayün, ‘ Sayın Başkan yerelden gittiniz yereli unuttunuz. Lütfen kendinize dönün. Başakşehir Belediye Başkanı olduğunuz dönemde sizinle yerel çalışmalar yaptık. Bu dönemde yaptığımız çalışmaları Büyükşehir belediyesinde de sürdürmek istiyoruz. Lütfen Yerel Basınla iletişimi koparmayın, iş birliği içinde olalım’ dedi.

Destek İstediler

Türkiye Yerel Basın Birliği Merkezini, İdeal Yaşam kalitesi imtiyaz sahibi Neslihan Soyhan, Marmaranın Sesi gazetesi imtiyaz sahibi Sabahattin Acar, Cadde gazetesi imtiyaz sahibi Emrah Öztürk ziyaret ettiler. Ortak fikir olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yerel basını desteklemesi gerektiğinin altını çizdiler.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —