Karayün’den Yurttaş’a Ziyaret…
İktidar Gazete, Beylikdüzü Gazetesi ve Esenyurt Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, aynı zamanda Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği Başkanı olan Nezir Karayün, Esenyurt Belediyesi İştirakler Müdürü Erol Yurttaş’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, yerel yönetim çalışmaları ve kamu hizmetlerine dair değerlendirmeler yapıldı.
“BAŞARILI BİR YÖNETİCİYİ TAKDİR EDİYORUZ”
Ziyarette konuşan Nezir Karayün, Erol Yurttaş’ın yerel yönetimler alanındaki tecrübesine dikkat çekti. Yurttaş’ın daha önce Bayrampaşa Belediyesi’nde İşletme ve İştirakler Müdürü olarak görev yaptığını hatırlatan Karayün, farklı kamu kurum ve kuruluşlarında üstlendiği yöneticilik görevleriyle başarılı çalışmalara imza attığını ifade etti.
Karayün, “Yerel yönetim alanında kendini kanıtlamış, işini bilen bir yöneticiyi görmek bizleri gururlandırıyor. Ordulu bir hemşerimiz olarak Erol Yurttaş’ı takdir ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her alanda yanında olmaya, desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

“KAMU ADINA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Esenyurt Belediyesi İştirakler Müdürü Erol Yurttaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hemşerilerinden gelen desteğin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirten Yurttaş, kamu hizmetlerinde sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini vurguladı.
Yurttaş, “Bizim önceliğimiz kamu adına yapılabilecek tüm hizmetleri en doğru ve en verimli şekilde sunmaktır. Bu anlayışla çalışmaya devam ediyoruz. Hemşerilerimizin desteğini yanımızda hissetmek bize güç veriyor” ifadelerini kullandı.
“ZİYARET BİZLER İÇİN KIYMETLİ”
Erol Yurttaş, ziyaret dolayısıyla Nezir Karayün’e teşekkür ederek, yerel basının ve sivil toplumun kamu yönetimiyle kurduğu güçlü bağın önemine dikkat çekti. Karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı ziyaret, Esenyurt’ta hizmet odaklı iş birliği mesajlarıyla sona erdi.
Anahtar Kelimeler: Nezir Karayün, Erol Yurttaş, Esenyurt Belediyesi, Esenyurt İştirakler Müdürlüğü, Beylikdüzü Gazetesi, Esenyurt Gazetesi, İktidar Gazete, Beylikdüzü Ordulular Derneği, Esenyurt yerel yönetim, Ordulu hemşeriler
Siyasetçi ve iş insanı Muharrem Yıldız, mübarek üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili münasebetiyle maneviyat yüklü bir mesaj yayımladı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin milletimizin manevi dirilişine ve kardeşliğine vesile olmasını diledi.
Çatalca Amasyalılar Platformu Başkanı Harun Gümüş, Üç Ayların müjdeleyicisi olan Regaip Kandili dolayısıyla maneviyat yüklü bir mesaj yayımladı
Esenyurt Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, AK Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı ve STK Birim Başkanı Mustafa Gevrek’i makamında ziyaret etti.
Esenyurt Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, aynı zamanda Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği Başkanı olan Nezir Karayün, Esenyurt Belediyesi İştirakler Müdürü Erol Yurttaş’ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bünyamin Keskin, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, manevi iklimin toplumsal birlik ve kardeşlik açısından taşıdığı öneme dikkat çekti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü’nde farklı tarihlerde yaşanan iki ayrı olayda, park alanları kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT- Esenyurt’ta vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik önemli bir adım daha atıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında anlamlı bir söyleşiye ev sahipliği yaptı. Büyük düşünür Cemil Meriç’in fikir dünyasının ele alındı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Uzun süredir merakla beklenen atama netlik kazandı. AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı görevine kim atandı?
HABER / ERCAN KUTLU - Memurlara verilen 8.043 TL’lik seyyanen zammın emeklilere yansıtılmaması yargıya taşındı. Yargıtay emekli hâkimi Seyfettin Çilesiz’in açtığı davada Memur-Sen yöneticileri ve avukatları duruşmada yer aldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, öğrencilerin temiz ve sağlıklı içme suyuna ücretsiz erişimini sağlamak amacıyla okullara su sebili yerleştirme uygulamasını hayata geçirdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.