KARBEM’den öğrencilere YKS desteği

KARBEM’den öğrencilere YKS desteği

EĞİTİM 28.07.2024 16:53:54 0
KARBEM’den öğrencilere YKS desteği

İzmir'de Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM), ücretsiz eğitim olanağı sunduğu öğrencilerin yanı sıra ilçedeki tüm öğrencilere, YKS tercih döneminde danışmanlık desteği veriyor.

İZMİR (İGFA) - Açıldığı günden bu yana binlerce öğrenciyi ücretsiz olarak lise ve üniversite sınavlarına hazırlayan KARBEM, bu yıl da öğrencilere desteği sürdürüyor. Bu kapsamda öğrenciler 22 Temmuz- 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında KARBEM’in rehberlik hizmetinden yararlanabiliyor. Öğrencilerin bunun için 0 232 414 78 06 numaralı telefonu aramaları yeterli oluyor.

Karabağlar Belediyesi, öğrencilerin geleceklerine ilişkin en önemli kararlardan birini verdikleri süreçte yanlarında olmaya devam ediyor. KARBEM aracılığıyla yüzlerce öğrenciyi ücretsiz şekilde üniversiteye hazırlayarak eğitimde fırsat eşitliğini sağlayan Karabağlar Belediyesi, YKS tercih döneminde de onları yalnız bırakmıyor. KARBEM'in 0 232 414 78 06 numaralı telefonunu arayarak randevu alabilen öğrenciler, gerek bireysel gerekse aileleriyle birlikte danışmanlık hizmeti alabiliyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, öğrencileri eğitim hayatları boyunca desteklemeye gayret ettiklerini vurgulayarak, “Ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırladığımız öğrencilerimizin yanı sıra, Karabağlar'daki tüm öğrencilere YKS desteği veriyoruz. Geleceğin sahibi gençlerimizin doğru tercihlerle geleceklerini sağlıklı şekillendirerek ve başarılı, mutlu bir yaşam sürmeleri için her zaman destek vermeyi sürdüreceğiz. Karabağlar Belediyesi olarak geleceğimiz olan gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Aksal’dan Su Tepkisi: “Sorun Beceriksizlik!”

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - ​“Edirne’de 7 gündür süren susuzluğa tepki gösteren Fatma Aksal, Belediye Başkanı Filiz Gencan’ı eleştirdi: ‘Sorun kuraklık değil, belediyenin beceriksizliğidir. Caddeler göl, musluklar kuru!’”

Mustafa Demir: "Edirne Bu İhmal Edilmişliği Hak Etmiyor"

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, Edirne'deki yerel yönetimi sert sözlerle eleştirdi: "Yollar bakımsız, sular akmıyor; Edirne bu ihmali hak etmiyor."

Gümrüklerde Kaçakçılığa Tarihi Darbe

HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2025 yılı boyunca gümrük kapılarında yürütülen çalışmaların sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

Yeni Yıla Umut Dolu Konser

HABER: NEZİR KARAYÜN/ BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Yılbaşı Konseri, genç müzisyenlerin sahnedeki güçlü performanslarıyla sanat dolu bir geceye dönüştü.

Keşan'a Bahçeli konut Müjdesi Ankara'dan Geldi

HABER: M. MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS- Türkiye Tüm Roman Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Fahrettin Savcı, Ankara’da gerçekleştirdiği temasların ardından önemli gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı.

Edirne’den Ankara’ya Direkt Mesaj

HABER: M.MUSTAFA KARAYÜN/ ADOM AJANS- AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba öncülüğündeki heyet, Ankara’da düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Emlak İlanlarında Yeni Dönem Başlıyor

HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Emlak sektöründe sahte ilanlar ve fahiş fiyat artışlarına karşı yeni bir dönem başlıyor. Elektronik İlan Doğrulama Sistemi genişletiliyor.

Yaşam Neden Bu Kadar Zorlaştı…

HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2024 yılı Bölgesel Satınalma Gücü Paritesi verileri, Türkiye’de yaşam maliyetinin bölgelere göre büyük farklılıklar gösterdiğini ortaya koydu.

Kış Geliyor, Tüm Ekipler Sahada

HABER: NEZİR KARAYÜN/ ESENYURT- Esenyurt Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları doğrultusunda beklenen kar yağışına karşı ilçenin dört bir yanında hazırlıklarını tamamladı.

Altın Tarihi Zirveyi Gördü

HABER/ NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS - Altın, dünya genelinde yaşanan gelişmelerin etkisiyle yükselişini sürdürüyor. Uzun süredir yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın, dolar bazında değer kazanmaya devam ederken tarihi

9 hakem PFDK’ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), aralarında Ali Palabıyık’ın da bulunduğu 9 hakemi PFDK'ya sevk etti.

Genç Mucitler Yerli Teknolojiyle Sahneye Çıktı

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda gençlerde yerli üretim bilincini ve millî teknoloji farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen Yerli ve Millî Teknoloji Ürünleri.

Geleceğin İletişimcileri Sektörün Devleriyle Buluştu

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri için okul sıraları adeta birer sektörel mutfağa dönüştü.

Tofaş Başakşehir'i farklı mağlup etti

Tofaş Başakşehir'i farklı mağlup etti

Başkan Genç Taş Ocağına Karşı Vatandaşın Yanında

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra ilçesine bağlı Özdil Mahallesi’nde kurulmak istenen taş ocağına karşı çıkan mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.