KAYSO'dan 10 Ocak mesajı
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, yazılı bir açıklama yaparak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş tarafsız ve özgür basın, demokratik, şeffaf ve gelişmiş devletlerin önemli güçlerinden biridir.
Gazetecilik fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor bir meslektir. Zamana karşı ve stres altında işlerini icra eden basın mensuplarımız, düzenli bir mesaisi olmadan, doğru haberi halka ulaştırmak için büyük gayret sarf etmekte ve bu anlamda kamusal bir görevi de yerine getirmektedirler. Bu sorumlulukların bilinciyle zor şartlara rağmen görevlerini yerine getirmeyi amaçlayan gazetecilerin bu çabaları hiç kuşkusuz takdire şayandır.
İletişim teknolojilerinde yaşanan gelişim süreci ve haberciliğin dijitalleşmesi gazetecilik mesleğinde bir takım değişiklikleri beraberinde getirdi. Yazılı ve görsel medyanın yanında internet ve sosyal medya olmak üzere bilgiye ve habere erişim artık çok farklı mecralardan gerçekleşebilmektedir. Bu noktada bilginin doğruluğu öne çıkmakta ve basın mensuplarımız gösterdikleri hassasiyetle toplumu doğru bilgiyle buluşturmaktadır. İnanıyorum ki, basın kuruluşları ve basın çalışanları, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, hızlı ve objektif habercilik anlayışı ile kamu vicdanının sesi olmaya devam edeceklerdir.
Bu vesile ile öncelikle şehrimizde görev yapan basın mensuplarımız başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum”
Diyarbakır’ın tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan ilçesi Eğil, Malezya’dan gelen turist kafilesini ağırladı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU - Edirne Valisi Yunus Sezer, Süloğlu Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yangın çıkan alüminyum fabrikasında incelemelerde bulundu.
HABER / MEHMET ÜNAL / ADOM AJANS - TYBB (Türkiye Yerel Basın Birliği) Azerbaycan Temsilcisi Hasan Hasratli, doğum gününü Bakü’de, Könül Qasımova’nın kurucusu olduğu Sevgi Evi’nde kutladı.
Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Esenler Göktürk Gençlik Kampı, izcileri doğayla buluşturmaya devam ediyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Bera Eğitim Kurumları, başarılı ve yetenekli öğrencileri desteklemek amacıyla düzenlediği Bera Kabul Sınavını 22 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirecek.
Bağcılar Belediyesi Vefahane Yaşam Merkezi, emeklilere yönelik sunduğu aktivitelerle dikkat çekiyor.
HABER / GÜLSEVİN KUZU - Edirne AK Parti İl Teşkilatı, 23 Şubat 2025 tarihinde gerçekleştirilecek 8. Büyük Olağan Kongre öncesinde basın toplantısı düzenleyerek ortak basın açıklamasını paylaştı. Açıklamayı Aydoğan Akıncı yaptı.
Beylikdüzü Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Son olarak huzurevi sakinlerine özel olarak düzenlenen kuaför ve kişisel bakım hizmetiyle yaşlı bireylerin moral bulması sağlandı.
Esenyurt Belediyesi, ilçenin sağlık altyapısını güçlendirmek için önemli yatırımlar yapmaya devam ediyor.
Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro kursu, her yaştan sanatseverin ilgisini çekmeye devam ediyor.
Beylikdüzü Belediyesi, küçük yaştaki çocukların gelişimini desteklemek ve ebeveynleriyle kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla “Oynasın da Büyüsün” etkinliklerini başlattı.
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, göreve geldiği günden itibaren kamu kaynaklarını verimli kullanarak ilçeye önemli hizmetler kazandırdı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.