Keşan TSO’dan yerel esnafa destek çağrısı

Keşan TSO’dan yerel esnafa destek çağrısı

EĞİTİM 1.09.2024 22:19:00 0
Keşan TSO’dan yerel esnafa destek çağrısı

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Üyesi Hasan Saatçioğlu, kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren yerel işletmeleri desteklemek amacıyla, kırtasiye ürünlerinin yerel işletmelerden yapılması gerektiğinin altını çizerek, yerel işletmelere destek çağrısında bulundu.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Keşan TSO Meclis Üyesi Hasan Saatçioğlu, kırtasiye alışverişleriyle ilgili yerel işletmelerden alışveriş yapılması çağrısında bulundu.

Saatçioğlu, yaptığı açıklamada, yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra kırtasiyeciler ve eğitimle ilgili tüm alanlarda faaliyet gösteren üyelere hayırlı olmasını diledi.

Keşan TSO olarak geçtiğimiz dönemlerde kırtasiye alışverişlerinin yerel işletmelerimizden yapılması hususunda farkındalık kampanyaları başlattıklarını anımsatan Saatçioğlu, "Bu yılda “Kırtasiye Kırtasiyeciden Alınır” farkındalık kampanyamızı devam ettiriyoruz. Yılın 365 günü bölgemizde faaliyet gösteren kırtasiyecilerimizin yaz kış demeden hizmet vermeleri, zincir marketlere göre kaliteli ürünleri uygun fiyatlara tedarik edip bölgemiz vatandaşları ile buluşturmaları sebebiyle, tüm vatandaşlarımızın alışverişlerini yerel işletmelerimizden yapmaya ve kırtasiyecilerimizin yanında olmaya davet ediyoruz. Değerli vatandaşlarımız Yerel İşletmelerimizi ziyaret ederek, geniş ürün yelpazeli kaliteli ürünleri uygun fiyata gönül rahatlığı ile alabilirler. Tekrardan yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, tüm esnaflarımıza hayırlı işler ve bol bereketli kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlarla kamu kurumlarında önemli görev değişiklikleri gerçekleştirildi.

Sıkı para politikası sürdürülecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, politika faizini yüzde 37’de sabit bırakırken, sıkı para politikasını fiyat istikrarı sağlanana kadar sürdüreceğini açıkladı.

İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı

Bursa Valiliği tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol ile yaptığı basın toplantısında, COP31’in somut adımların atıldığı bir iklim platformu olacağını söyledi.

Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler Kadının Statüsü Komisyonunun (KSK) 70’inci oturumu kapsamında İsveç, Moldova ve Gambiyalı bakanlar ile UN Women temsilcisiyle ikili görüşmelerde bulundu.

Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Bıçkıdere Göleti’nde yapılan yatırımların tahrip edilmesine tepki göstererek, alanın güvenlik kameraları ve 7/24 güvenlik görevlileriyle korunacağını açıkladı.

Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da

İçişleri Bakanlığı, Interpol ve Europol iş birliğiyle yürütülen operasyonda, kırmızı bültenle aranan 13 ve ulusal seviyede aranan 3 kişinin Gürcistan’da yakalandığını açıkladı.

Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ocak ayında ticari süt işletmeleri 944 bin 926 ton inek sütü topladı; yoğurt ve ayran üretiminde ise önemli artış gözlendi.

Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde sahne alan Adıyamanlı Grup Ravza ekibi ve Ordulular arasında duygu dolu anlar yaşandı.

Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...

Milli Savunma Bakanlığı, yerli ve millî savunma sanayisinin kara, deniz, hava ve siber alanlardaki kritik sistem teslimatlarını tamamladığını açıkladı.

Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, kente 4 milyar liralık spor ve kültürel yatırım yapacaklarını açıkladı.

Artar; Değerlerine Bağlı Güçlü Nesiller Yetiştiriyoruz

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Maarifin Kalbinde Ramazan” programında öğrenciler sahne aldı.

İzsiz’den Birlik Sofrasında Güçlü Mesaj...

HABER / NEZİR KARAYÜN - Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen büyük buluşmada birlik, dayanışma ve kardeşlik mesajları verildi.

Torosların Hikâyesi Yeni Kitapta Hayat Buldu

HABER / NEZİR KARAYÜN Adom Medya köşe yazarı Gündoğdu Yıldırım’ın 14. kitabı okurla buluştu. Torosların zorlu yaşamını ve bir gencin savaş gölgesinde verdiği iç hesaplaşmayı anlatan eser, okuyucuyu derin bir yolculuğa davet ediyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.