Kent genelinde spora ve sporcuya önemli destekler veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tesisleşme hamlesine bir yenisini daha ekledi
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine olan desteğini inşa ettiği yeni tesis ve futbol sahalarıyla sürdürüyor. Gençlere sporu sevdirmek, daha sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına imkân sağlamak amacıyla İzmit Ayazma Mahallesi’nde kazandırılan futbol sahasında son rötuşlar yapılıyor. Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın koordinesinde yapılan projede son olarak saha çevre duvarları sentetik çimle kaplandı.
SAHA 21X36 ÖLÇÜLERİNDE
Kocaeli’de gençleri spora yönlendirmek amacıyla kente yeni spor tesisleri kazandıran Büyükşehir Belediyesi, İzmit Ayazma Mahallesi’ne inşa ettiği futbol sahasında sona geldi. 21x36 ölçülerinde yapılan sahanın sentetik çim serimi ile birlikte çevre duvarları, direnaj sistemi, alt yapısı ve gece aydınlatma çalışmasını tamamlayan ekipler, saha üzerini de delikli tampon tavan ağı ile kapattı.
ÇEVRE DUVARLARI SENTETİK ÇİMLE KAPLANDI
Son olarak sahanın çevre duvarlarının sentetik çimle kaplanmasıyla birlikte Ayazma Futbol Sahası kullanıma hazır hale geldi. Yapılacak son rötuşların ardından sahanın yakın bir zamanda hizmete girmesi planlanıyor.
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Çatalca Amasyalılar Platformu Başkanı Harun Gümüş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
MASE Grup Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Volkan Mazman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü Mali İşler Başkanı Mehmet Fatih Yıldırım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Özden Bilgiş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
İstanbul Erzurumlular Derneği Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Şerafettin Polat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Eğitim yöneticisi Ferdi Altın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Beylikdüzü İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Alper Bayram, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Türkgenç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Orhan Tıraşoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Çelikkol Hukuk Bürosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Gürcan Çelikkol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.