Tarih: 15.08.2017 13:43

Küçükdoğan'dan Başkan Adaylarına Nasihatlar

Facebook Twitter Linked-in

Küçükdoğan'dan Başkan Adaylarına Nasihatlar

 

Ak Parti'nin kurucuları arasında yer alan siyaset dünyasının önemli isimlerinden Mahmut Küçükdoğan, Beylikdüzü siyasetini değerlendirirken, "Türkiye çapında yankılanacak bir projem var" dedi.

İş adamı ve siyasetçi Mahmut Küçükdoğan, Beylikdüzü İlçe Başkanlığı seçimleri yaklaşırken, Beylikdüzü siyasetini ve yapılanları değerlendirdi. Belediye Başkanlarının halkla iç içe olması gerektiğini vurgulayan Küçükdoğan, "Beylikdüzü'nün sokaklarda rahat gezecek bir belediye başkanına ihtiyacı var. Mesele parti meselesi değil, işini iyi yapanlar siyasette var olmalıdır" diye konuştu.

"Yanlışların Karşısında Doğruların Yanındayım"

Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na gelecek olan ismin parti meselesi gözetmeden çalışması gerektiğini söyleyen Küçükdoğan; "Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na aday olan isimlerin yapması gerekenler, vatandaşla iç içe olmaktır. İnsanların derdini dinleyip, bunlar hakkında neler yapılabileceğini planlayıp bir yol izlemeliler. Bu işe soyunanlar ahde vefa borcunu hatırlayarak, karşılıksız bir hizmet gözetmeliler. 2019 Yerel Seçimlerinde insanlar partiyle birlikte vatandaşa oy verecek. Mesele parti meselesi değil. İşini kim düzgün yapacaksa Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na o ismin gelmesini isterim. Ben Yanlışların karşısında doğruların yanındayım"dedi.

"Alınmayan ve Satılmayan Adam Olacak"

Ak Parti'nin Beylikdüzü'nü alabilmesi için ciddi çalışmalar yapması gerektiğini dile getiren, gençlik ve sporla ilgili çok önemli projeleri olduğunu söyleyen Küçükdoğan, " Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'nda Ekrem İmamoğlu'nun yerini alacak birini bulmak şu durumda çok zor. İmamoğlu halkla iç içe çalışan biri. Ancak, İmamoğlu'ndan daha dinamik, daha girişken biri olması lazım.  Beylikdüzü'nün sokakta rahat gezecek, sanayicinin, esnafın ve tüm vatandaşların derdini dinleyecek bir belediye başkanına ihtiyacı var. Vatandaşına enerjisini, bilgisini aktaran; alınmayan ve satılmayan bir adam olmalı" dedi.

"Milletvekili Veya Bakan Olmak İsterim"

Beylikdüzü siyaseti ve İlçe Başkanlığı'nın yanı sıra, yerel basını da değerlendiren, 2019'da milletvekili veya sporla ilgili alanda bakan olmak isteyeceği müjdesini veren Mahmut Küçükdoğan, Belediye Başkanlığı gibi bir düşüncesinin olmadığını belirterek; "Beylikdüzü'ndeki yerel basının güçlenmesi gerekiyor. Ben belediye başkanı olsam meşru yollardan iş paylaşımı yaparak işi erbabına teslim ederim. Basınla ilgili çok farklı düşüncelerim var. Hayata geçince Türkiye çapında yankı uyandıracak, hem gazetecinin, hem belediyenin, hem de esnafın istifade edeceği bir proje" diyerek sözlerine son verdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —