Maarif Model Değerlendirildi
HABER / NEZİR KARAYÜN - Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim kalitesini artırmak ve geleceğin teminatı olan öğrenciler için daha iyi hizmet sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İpek Hatice Sucu, Recep Güngör Anadolu Lisesi, Mimarsinan Ortaokulu ve Şehit Batuhan Ergin Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin uygulanma sürecini değerlendirdi.
EĞİTİM KURUMLARINDA SÜREÇLER GÖZDEN GEÇİRİLDİ
Şube Müdürü İpek Hatice Sucu, ziyaret ettiği okullarda idareciler ve öğretmenlerle toplantılar gerçekleştirdi. Toplantılarda, Maarif Modeli'nin uygulanma süreci detaylı bir şekilde ele alınarak mevcut durum gözden geçirildi. Ayrıca uygulamaların daha verimli hale getirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. Bu görüşmelerde alınan geri bildirimlerin, Büyükçekmece’deki eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının belirlenmesi ve modelin etkin bir şekilde uygulanması için önemli katkılar sağlayacağı ifade edildi.
MAARİF MODELİ’NİN HEDEFLERİNE ULAŞMASI İÇİN BİRLİK VURGUSU
Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, ziyaretler sonrasında bir açıklama yaparak sürecin önemine dikkat çekti. Artar, “Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, okullarımızda eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet sunmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Şube Müdürümüzün gerçekleştirdiği bu değerlendirme ziyaretleri, eğitimde daha ileriye gitmek adına önemli bir adımdır” ifadelerini kullandı.
Maarif Modeli’nin ancak tüm eğitim paydaşlarının uyum içinde çalışmasıyla hedeflerine ulaşabileceğini belirten Artar, “İdarecilerimizin ve öğretmenlerimizin gayretleri bizler için büyük bir değer taşıyor. Bu süreci hep birlikte başarıyla yürüterek öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.
GELECEK İÇİN ÇAĞDAŞ VİZYON
Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bakanlığın hedeflediği çağdaş eğitim vizyonunu benimseyerek, öğrenciler için en yüksek standartlarda eğitim sunmayı amaçlıyor. Şube Müdürü İpek Hatice Sucu’nun gerçekleştirdiği görüşmelerde ortaya çıkan fikirler, bu hedef doğrultusunda atılacak adımlara ışık tutacak.
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - İstanbul’un kalbinde yer alan, ama sınırları hayal gücüyle çizilen bir yer var...
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Genç Girişimci İşadamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı İlhan Yıldız, geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna’ya taziye ziyaretinde bulundu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında Vali Yunus Sezer; "15 Temmuz'u unutmamamız ve unutturmamamız gerekir." diyerek milli birlik mesajı verdi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Gelecek Partisi Edirne İl Başkanı Havva Aksoy, "İmralı Mektubu" iddialarına yazılı açıklama yaptı.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Türkiye, iklim değişikliğiyle mücadelede önemli bir adım attı. 7552 sayılı İklim Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Büyük Birlik Partisi (BBP), Meclis’te bazı muhalefet partileri tarafından gündeme getirilen “kalıcı ve yasal nitelikte komisyon kurulması” önerisine sert tepki gösterdi.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN –/ADOM AJANS- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un yeni sedan modeli T10F’nin test sürüşünü gerçekleştirdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Yeşilay Beylikdüzü Şubesi, toplumda sağlıklı yaşam bilincini artırmak amacıyla önemli bir etkinlik için hazırlık yapıyordu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan Mahmutköy’deki orman yangını bölgesine giderek ekiplerden bilgi aldı. Yaralıları ziyaret etti.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, okul öncesi öğrencilerini ağırlayarak teşkilatın tanıtımını yaptı; minikler araçları ve köpek timlerini ilgiyle izledi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Edirne'de düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. LGS sonuçlarının yarın açıklanacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan’da bir çocuk, ailesi tarafından evden kovulduğunu ifade ederek yurda yerleşme talebinde bulundu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada kademeli kesinti uygulanacağını ve Meriç Nehri’ne santralden su salındığını açıkladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.