MASKİ, aylık toplantılarla hizmetlerini değerlendiriyor

MASKİ, aylık toplantılarla hizmetlerini değerlendiriyor

13.01.2025 13:19:03 0
MASKİ, aylık toplantılarla hizmetlerini değerlendiriyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sunulan hizmetin kalitesini artırmak ve birimler arası koordinasyonu sağlamak üzere ilçe şefleri toplantıları gerçekleştiriyor.

MANİSA (İGFA) - Toplantılarda hayata geçirilen projelerin mevcut durumları konuşulurken, vatandaşların çeşitli kanallardan ilettiği talepleri de masaya yatırılarak hizmetler şekillendiriliyor.

Yeni yılın ilk toplantısına başkanlık eden MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, yurttaşlara hızlı ve daha kaliteli hizmet ulaştırılması noktasında proaktif çalışmanın ve yurttaşlar ile sürekli iletişim kurulmasının önemine değindi. 

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı başkanlığında gerçekleştirilen 2025 yılı ocak ayı ilçe şefleri toplantısı, genel müdür yardımcıları Doç. Dr. Özgür Avşar ve Bülent Çamur, Başkan Danışmanı Uğur Doğan, daire başkanları ile ilçe şefleri katıldı. Toplantıda, ilçelerde sürdürülen hizmetler, çalışmalar ve planlanan yatırımlar değerlendirildi. Saha ekiplerince tespit edilen eksik ve ihtiyaçların yanı sıra vatandaşların çeşitli kanallarla ilettiği talep ve şikayetler ile ilgili istişarede bulunuldu. Birimler arası koordinasyonun sağlanması ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan toplantıda hayata geçirilen hizmetlerin sıkı bir şekilde takip edilmesinin ve ilgili birimleri geri bildirim verilmesinin önemine değinildi.

“YURTTAŞLARA EKSİKSİZ VE KALİTELİ HİZMET GİDECEK”
Manisa’nın 17 ilçesine daha sağlıklı ve kaliteli hizmet verebilmek adına yedi gün yirmi dört saat sahada olduklarının altını çizen MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, “Yatırım ve projelerimizi her geçen gün artırmak, hizmetlerimizin ve çalışmalarımızın takipçisi olmak adına ilçe şeflerimizle koordineli olarak çalışıyoruz. Muhtarlarımızla ve yurttaşlarımız ile irtibat halinde olan temsilcilerimiz ilçe şeflerimizle düzenli olarak aylık değerlendirme toplantıları gerçekleştiriyor; hayata geçirdiğimiz projeler, sunduğumuz hizmetin kalitesi ve vatandaşların memnuniyet durumu hakkında detaylı bilgiler alıyoruz. Altyapı ihtiyacı olan bölgeler ile ilgili notlar alınıyor ve ilgili dairelerimiz konu üzerinde çalışmaya başlıyor. Yurttaşlarımıza daha hızlı ve verimli hizmet götürme noktasında mesai mefhumu gözetmeden proaktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Hamsi Ucuzladı, Tezgahlar Şenlendi

HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Son günlerde balık tezgahlarında hareketlilik arttı. Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsinin kilosu 89 liraya, 4 kilosu ise 300 liraya kadar düştü.

Mustafa Şenol Saygılı’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,

Nezir Karayün’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in Türk milletinin en büyük ortak değeri ve bağımsızlığın sembolü olduğunu vurguladı.

Nesri Hacı’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında,

Mehmet Tuvalak’tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,

Halil Kanat’tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Marmara Nakliyecileri Derneği Başkanı Halil Kanat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Recep Erol’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,

Velittin Küçük’ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet’in milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en büyük eseri olduğunu belirtti.

Engin Doğru’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi iş insanlarından Engin Doğru, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Zekeriya Artar’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in geleceğe yön veren en önemli kazanım olduğunu belirtti.

Togay Çoban’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in milletimizin en büyük ortak değeri olduğunu vurguladı.

Emel Turan’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Harun Gümüş’ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Çatalca Amasyalılar Platformu Başkanı Harun Gümüş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Doğan Volkan Mazman’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

MASE Grup Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Volkan Mazman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mehmet Fatih Yıldırım’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Beylikdüzü Mali İşler Başkanı Mehmet Fatih Yıldırım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.