Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sunulan hizmetin kalitesini artırmak ve birimler arası koordinasyonu sağlamak üzere ilçe şefleri toplantıları gerçekleştiriyor.
MANİSA (İGFA) - Toplantılarda hayata geçirilen projelerin mevcut durumları konuşulurken, vatandaşların çeşitli kanallardan ilettiği talepleri de masaya yatırılarak hizmetler şekillendiriliyor.
Yeni yılın ilk toplantısına başkanlık eden MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, yurttaşlara hızlı ve daha kaliteli hizmet ulaştırılması noktasında proaktif çalışmanın ve yurttaşlar ile sürekli iletişim kurulmasının önemine değindi.
MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı başkanlığında gerçekleştirilen 2025 yılı ocak ayı ilçe şefleri toplantısı, genel müdür yardımcıları Doç. Dr. Özgür Avşar ve Bülent Çamur, Başkan Danışmanı Uğur Doğan, daire başkanları ile ilçe şefleri katıldı. Toplantıda, ilçelerde sürdürülen hizmetler, çalışmalar ve planlanan yatırımlar değerlendirildi. Saha ekiplerince tespit edilen eksik ve ihtiyaçların yanı sıra vatandaşların çeşitli kanallarla ilettiği talep ve şikayetler ile ilgili istişarede bulunuldu. Birimler arası koordinasyonun sağlanması ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan toplantıda hayata geçirilen hizmetlerin sıkı bir şekilde takip edilmesinin ve ilgili birimleri geri bildirim verilmesinin önemine değinildi.
“YURTTAŞLARA EKSİKSİZ VE KALİTELİ HİZMET GİDECEK”
Manisa’nın 17 ilçesine daha sağlıklı ve kaliteli hizmet verebilmek adına yedi gün yirmi dört saat sahada olduklarının altını çizen MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, “Yatırım ve projelerimizi her geçen gün artırmak, hizmetlerimizin ve çalışmalarımızın takipçisi olmak adına ilçe şeflerimizle koordineli olarak çalışıyoruz. Muhtarlarımızla ve yurttaşlarımız ile irtibat halinde olan temsilcilerimiz ilçe şeflerimizle düzenli olarak aylık değerlendirme toplantıları gerçekleştiriyor; hayata geçirdiğimiz projeler, sunduğumuz hizmetin kalitesi ve vatandaşların memnuniyet durumu hakkında detaylı bilgiler alıyoruz. Altyapı ihtiyacı olan bölgeler ile ilgili notlar alınıyor ve ilgili dairelerimiz konu üzerinde çalışmaya başlıyor. Yurttaşlarımıza daha hızlı ve verimli hizmet götürme noktasında mesai mefhumu gözetmeden proaktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Esenler Belediyesi, bu yıl Ramazan ayını “Ramazan Rahmettir” temasıyla karşılıyor.
Dubai’de düzenlenen 2026 Dünya Paralimpik Grand Prix Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takım sporcuları büyük bir başarıya imza attı.
Avcılar Belediyesi, Sevgililer Günü haftası kapsamında sporu, sanatı ve sosyal buluşmaları bir araya getiren kapsamlı bir etkinlik programı hazırladı.
Beylikdüzü Belediyesi, sağlık sorunları nedeniyle evden çıkmakta zorlanan vatandaşlara yönelik evde sağlık hizmetlerini kesintisiz şekilde sürdürüyor.
Esenyurt’ta eğitim alanında gurur veren bir başarıya daha imza atıldı.
Büyükçekmece’de düzenlenen geniş katılımlı programla “İyilik Kanımızda Var” sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı seferberliği başlatıldı.
Şehit Eren Bülbül Anaokulu Müdürü Fatih Mehmet Bardakçı, okulda uygulanan eğitim yaklaşımıyla ilgili Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e kapsamlı bilgiler verdi.
İstanbul genelindeki okullarda Nezaket Haftası etkinlikleri başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin zirvesindeki önemli değişikliği kamuoyuna duyurdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Gençliğin Ruhu' bilgi yarışması sonuçlandı.
İBB Mimar Turgut Cansever İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Kavuzkoz, okulda yürütülen eğitim faaliyetlerini ve vizyonlarını Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e anlattı.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir ilkokulda çıkan yangın, öğrenci ve velilere korku dolu anlar yaşattı.
Cumhurbaşkanlığı olarak devlet üniversitelerimizin kadro ihdas ve izin süreçlerinde önemli bir değişikliğe gittik.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.