Tarih: 01.01.0001 00:00 6923

Mazeret Yok, Tek Hedef Başarı..!

Beylikdüzü’nün kaliteli okullar arasında ilk sırada yer alan Dr. Ayla Savaş Ortaokulu 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine hazır bir şekilde başladı.

Mazeret Yok, Tek Hedef Başarı..!

Mazeret Yok, Tek Hedef Başarı..!

Beylikdüzü’nün kaliteli okullar arasında ilk sırada yer alan Dr. Ayla Savaş Ortaokulu 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine hazır bir şekilde başladı.

Dr. Ayla Savaş Ortaokulu bölgenin en iyi okulları arasında yerini alırken, velilerin kayıt yaptırmak için sıraya girdiği bir devlet okulundan, beklenenin çok üzerinde bir duruş sergiliyor. Sadece akademik anlamda değil, kültürel ve sportif alanda da çok başarılı durumda. Çalışkan idareci ve öğretmen kadrosu ile göz kamaştırıyor.

“Şampiyon Hiç Değişmiyor”

Okula girildiğinde sizleri güler yüzü ile karşılayan bir kadro var. Okul müdürü Ferdi Altın ise güler yüzlü ve şeffaf odası ile her gelen insanı pozitif enerjisi ve tüm samimiyeti ile kapıda karşılayıp kapıda uğurluyor. Zaten okula girerken o enerjiyi ve sempatikliği alıyorsunuz. Kim gelirse gelsin fark etmiyor. Okulun güler yüz felsefesi var. Bunu öğretmen ve öğrenciler her alanda yansıtıyor. Okul olarak öğrencileri motive etmeyi iyi biliyor, öğretmen kadrosu tecrübeli ve iddialı öğretmenlerden oluşmakta. Sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyerek her öğrencinin bir yeteneğinin öne çıkarılması ve geliştirilmesi için çalışmalar yapılıyor. Yapılan bütün devlet sınavlarında da sınavların adı değişse de şampiyon hiç değişmiyor ve Dr. Ayla Savaş Ortaokulu hep şampiyon oluyor.

Altın Adam Ferdi Altın

Başarının sırrı samimiyet ve işini aşkla yapan altın adam Ferdi Altın, “okula girip de o sıcaklığı ve samimiyeti hmemek mümkün değil. Temel felsefesi mutlu ve güler yüzlü insanlar topluluğu hedefleyen altın adam başarı tesadüf değildir başarmak için bütün gücümüzle öğretmen, veli ve öğrencilerimizle çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz diyor.

“Güne Güler Yüzle Başlar, Günü Güler Yüzle Bitiririz”

Dr. Ayla Savaş Ortaokulu,  “Güne güler yüzle başlar, günü güler yüzle bitirir, tek hedef başarı, mazeret yok” sloganıyla yola koyulan bir okul olarak karşımıza çıkıyor. Genç ve dinamik bir yapıya sahip olan okul müdürü Ferdi Altın daima başarıyı ve yeniliği hedefleyen bir eğitimci olma özelliği taşıyor.

Sosyal ve Kültürel Faaliyetlere Önem Veriliyor

 Okulun başarısının arttırılması ve var olan kalitenin daha da yükseltilmesi için birtakım çalışmalarda bulunulduğunu ifade eden okul müdürü Ferdi Altın; “ İlçe genelinde çevre ödüllerinin hepsini biz kazandık, görsel sanatlar sergisi düzenledik, keman, piyano, gitar çalan öğrencilerin yeteneklerini sunmasına ortam hazırlayarak kendilerini keşfetmelerine yardımcı olduk, 8. Sınıf öğrencilerinin sınav telaşını az da olsun üzerlerinden atmaları için moral kahvaltıları düzenledik, tarihi değerlerimizi öğrencilere anlatmak bağlamında Çanakkale gezisi düzenledik,  özel eğitim sınıfları açtırdık ve tüm donanımları yaptırdık  ve öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için seminerler düzenledik.

 

“Başarı Bizim Anahtar Kelimemiz”

Altın: “Erasmus projesi kapsamında öğrencilerle birlikte 8 ülkeye geziler düzenledik. Bosna’da bulunan kardeş okulla beraber bir hafta geçirdik. Tüyap’ta yapılan etkinliklere öğrencilerimizi götürüp görsel ve eğitsel gelişimlerine katkı sağlayarak onların, geleceğin marka isimleri olmaları için elimizden gelen her imkanı seferber edeceğiz” dedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.