Kylian Mbappé’nin, ilk Nike koleksiyonu Bondy Dreams Mercurial Superfly, futbolcunun Paris’li bir okul çocuğuyken bir anda küresel bir yıldız olarak yükselişini konu alıyor.
Nike’ın Mbappé’ye özel tasarladığı koleksiyon Bondy Dreams Mercurial Superfly spor severlerin beğenisine sunuldu. Koleksiyon, botların yanı sıra, Air Max98, Nike F.C. süveter, kapüşonlu süveter, tişört, bel çantası, şapka ve futbol topundan oluşuyor. Koleksiyondaki parçalar Mbappé’nin sahadaki çalımına ve doğup büyüdüğü Bondy banliyösüne dönük sevdasını yansıtıyor.
Bondy hep kalbinde olduğunu ve futbolu orada bulup ona orada âşık olduğunu söyleyen Mbappé, “Kişi ve oyuncu olarak şekillenmeme yardımcı oldu. Orada müteşekkir olduğum o kadar çok şey var ki, Bondy’nin bu koleksiyonun kalbi olmasının benim için çok özel bir anlamı var. Daha o zamanlar kahramanlarım vardı, çoğunun da özel üretim Nike botları olurdu, kendi koleksiyonumla şimdi ben de onların arasına katılmış oldum, hayallerim gerçek oldu” diyor.
Bondy Dreams Mercurial Superfly ve seçilmiş bayilerde satışa sunuldu.
Beylikdüzü’nün en çok tercih edilen okullarından biri olan Beylikdüzü Bizimkent İlkokulu, 2025-2026 eğitim öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Türkiye’nin en kalabalık ilçesi Esenyurt, eğitim alanında yakaladığı başarılarla adından söz ettiriyor.
Kader Mahkumları Derneği Genel Başkanı Necdet Yüksel, Adom Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nezir Karayün ile bir araya geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Türkiye'den Almanya'ya giden tırda 1.871 parça tarihi eser, Bulgaristan gümrüğünde yakalandı.
Edirne’nin İpsala ilçesinde bu yıl 24’üncüsü düzenlenen İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı kapsamında yapılan Kel Aliço Anma Yağlı Güreşleri, hem büyük heyecana sahne oldu hem de güreşseverleri tribünlere çekti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Bağcılar, bu hafta sonu tam anlamıyla çocukların şenlik alanına döndü! Bağcılar Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlendi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Toplumsal Yaşam ve Eşitlik Derneği Genel Başkanı Vildan Yazar Ülgenoğlu ve beraberindeki hayvanseverler, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'i eleştirdi.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN – ADOM AJANS - Dünyanın en büyük enerji buluşmalarından biri olan Gastech 2025, bu yıl İtalya’nın Milano kentinde düzenlendi. Fuara Türkiye’den de yoğun bir katılım gerçekleşti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, Türkiye’nin en önemli ev ve mutfak eşyaları fuarlarından biri olan Zuchex Fuarı’nda sektörün dikkat çeken markalarından CVS’nin standını ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Büyükçekmece’de İlköğretim Haftası açılışı Yalçın Çiftçioğlu İlkokulu’nda gerçekleşti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - İstanbul Valisi Davut Gül, Ruhi Sarıalp Spor Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
İstanbul Çermikliler Dernek Başkanı Sabri Akay ve İstanbul’da yaşayan bir grup hayırsever tarafından Diyarbakı Çermik'teki 500 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye yardımı yapıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.