Tarih: 25.09.2018 17:47

Memlekete Hizmet İçin Yola Çıktık..!

Facebook Twitter Linked-in

Memlekete Hizmet İçin Yola Çıktık..!

Gürpınar Ortaokulu Müdürü Metin Çetin, “ Eğitim öğretimde herhangi bir eksiklik ve aksaklık yok. Tam teşkilat yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Beylikdüzü’nün en kaliteli okulları arasında yerini alan Gürpınar Ortaokulu müdürü Metin Çetin, “ Teknoloji ve hizmet olarak daha hızlı ve iyiye giden bir metot ortaya koyuldu. Özellikle yeni Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un eğitim kökenli ve bizimle aynı değer ve fikirlerle memlekete hizmet için yola çıkmış olması bizi daha da güçlendirdi. Okulun başarısının arttırılması ve var olan kalitenin daha da yükseltilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi.

“Baskı ve Kaygı Bulunmayan Eğitim Sistemi Öngörüyoruz”

Çetin, “ Eğitim öğretimin sadece çocukların not ile değerlendirilmesi demek değildir. Çocukların A’dan Z’ye her anlamda, öğrencinin toplum içerisinde kendine yer edinebilecek noktaya taşınması ve bunun içinde baskı ve not korkusu olmayan bir eğitim sistemi öngörüyoruz. Yaptığımız sosyal ve kültürel faaliyetler ile çocuklarımızın motivasyonunu arttırıp daima başarıyı hedefleyen bir anlayış sergiliyoruz.”

“Milletine Faydalı Nesiller Yetiştiriyoruz”

Çetin, “ Milletine ve devletine faydalı nesiller yetiştiriyoruz ve yetiştirmeye devam edeceğiz. 2018-2019 eğitim öğretim yılına hazır bir şekilde girdik. Öğretmen, öğrenci ve yönetici kadromuzla birlikte iyi bir eğitim yılı geçirmeyi temenni ediyor, tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —