MHP'den İyi Parti Liderine Sert Tepki
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Kahramanmaraş’ta Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Muhammet Paçacı, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun grup toplantısında MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik sözlerine sert bir dille karşılık verdi.
"HADSİZLİK VE EDEP YOKSUNLUĞU"
MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Muhammet Paçacı yaptığı açıklamada, İYİ Parti liderinin sözlerini sadece bir siyasi görüş olarak değil, açık bir edepsizlik ve hadsizlik olarak değerlendirdi. Paçacı, “Ülkücü Hareket’in liderine dil uzatmak kimsenin haddi değildir. Türk milletinin yüreğine mühür olmuş bir lidere laf söyleyen önce aynaya bakmalı, sonra da kimlerin adına konuştuğunu düşünmelidir” diyerek tepki gösterdi.
"DEVLET BAHÇELİ BU MİLLETİN VİCDANIDIR"
Açıklamasının devamında Devlet Bahçeli’nin sadece bir siyasi figür değil, aynı zamanda Türk milletinin çelikten iradesi olduğunu vurgulayan Paçacı, “Liderimizin adı anıldığında susulması gereken yerde konuşmak art niyettir. Siyasi bir hesap uğruna, Türk milliyetçiliğinin sarsılmaz savunucusuna saldırmak; ne siyasetle ne de milliyetçilikle bağdaşır” dedi.
"BU LİDERE UZANAN HER DİL MİLLETİN DEĞERLERİNE UZANMIŞTIR"
Paçacı, açıklamasının sonunda ise net bir duruş sergileyerek şu ifadelere yer verdi: “Sayın Bahçeli’ye uzanan her dil yalnızca bir lidere değil, Türk milletinin ortak değerlerine uzanmıştır. Bu değerlerin savunucusu olan bizler, liderimizin arkasında dağ gibi durmaya devam edeceğiz. Bu harekete ve bu lidere uzanan hiçbir kirli niyete geçit vermeyiz.”
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Uzunköprü'deki askeri birlikte araç bakım faaliyeti sırasında meydana gelen kazada, Uzman Çavuş Servet Ökkeş Çakır şehit oldu.
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Yeşilay Beylikdüzü İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Sarıtoprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette yerel basının desteği vurgulandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Hakan Çebi’yi makamında ziyaret etti.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - son günlerde e-posta üzerinden yeni bir dolandırıcılık yöntemi türedi.
HABER / DOĞAN VOLKAN MAZMAN / MUĞLA - Muğla’nın tatil cenneti Bodrum’da, ünlü şarkıcı Dilan Çıtak’ın karıştığı trafik olayı hem polis ekiplerini hem de çevredekileri alarma geçirdi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasının, gerçeği tam olarak yansıtmadığı iddia ediliyor.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - 2025 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisinin ikinci taksit ödeme dönemi 1 Temmuz 2025 tarihinde başladı.
HABER / NERMİN AYDIN / İSTANBUL - Türkiye’nin farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınları hepimizi derinden etkiledi. Ağaçlarımız, ormanlarımız, yaban hayatımız büyük zarar gördü.
Adom Ajans Medya Grup Köşe Yazarı Şirvan Yücel sordu, Nobel Barış Ödülü adayı, dünyaca ünlü yazar Akif Manaf yanıtladı.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanlığı’nda Eylül ve Ekim ayları arasında yapılması planlanan kongre süreci yaklaşırken, siyasi kulisler hareketlenmeye başladı.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN – ADOM AJANS - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye’nin denizlerdeki enerji arama çalışmalarını daha da güçlendirmek için filosuna iki yeni sondaj gemisi daha ekledi.
HABER MERKEZİ / İstanbul’da emekliler geçim sıkıntısına isyan etti. Sessiz yürüyüş, sosyal medyada çığ gibi büyüdü: “Bu hayat bize reva mı?”
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - Esenyurt Halk Eğitim Merkezi, teknoloji ve sanatı bir araya getiren özel bir kursla dikkat çekiyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.