İstanbul'da milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirildi!
İstanbul’da bir Uyuşturucu İmalathanesine yönelik düzenlenen “NARKOKAPAN-6” operasyonunda 1 milyon 795 bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi.
İSTANBUL (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nın bir süredir sürdürdüğü Narkokapan operasyonlarının 6'ncısı İstanbul'da düzenlendi. Operasyonda uyuşturucu madde imalatçısı 3 şüpheli yakalandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkokapan-6 operasyonuna ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı.
"Küresel bir felaket olan uyuşturucu ile mücadele; yalnızca bir güvenlik meselesi değildir, yarınlarımızın da meselesidir." diyen Bakan Yerlikaya, "Her sokakta, her caddede, her köşe başında biz varız! Zehir tacirlerine göz açtırmıyoruz. Evlatlarımızın geleceğini karartmalarına müsaade etmiyoruz, etmeyeceğiz" dedi.
Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Küçükçekmece ve Esenyurt ilçelerinde düzenlenen operasyonda; 1 Milyon 795 bin adet Uyuşturucu Hap, 5 adet hap basma makinesi, 2 adet vakum makinesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.
Diyarbakır’ın tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan ilçesi Eğil, Malezya’dan gelen turist kafilesini ağırladı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU - Edirne Valisi Yunus Sezer, Süloğlu Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yangın çıkan alüminyum fabrikasında incelemelerde bulundu.
HABER / MEHMET ÜNAL / ADOM AJANS - TYBB (Türkiye Yerel Basın Birliği) Azerbaycan Temsilcisi Hasan Hasratli, doğum gününü Bakü’de, Könül Qasımova’nın kurucusu olduğu Sevgi Evi’nde kutladı.
Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Esenler Göktürk Gençlik Kampı, izcileri doğayla buluşturmaya devam ediyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Bera Eğitim Kurumları, başarılı ve yetenekli öğrencileri desteklemek amacıyla düzenlediği Bera Kabul Sınavını 22 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirecek.
Bağcılar Belediyesi Vefahane Yaşam Merkezi, emeklilere yönelik sunduğu aktivitelerle dikkat çekiyor.
HABER / GÜLSEVİN KUZU - Edirne AK Parti İl Teşkilatı, 23 Şubat 2025 tarihinde gerçekleştirilecek 8. Büyük Olağan Kongre öncesinde basın toplantısı düzenleyerek ortak basın açıklamasını paylaştı. Açıklamayı Aydoğan Akıncı yaptı.
Beylikdüzü Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Son olarak huzurevi sakinlerine özel olarak düzenlenen kuaför ve kişisel bakım hizmetiyle yaşlı bireylerin moral bulması sağlandı.
Esenyurt Belediyesi, ilçenin sağlık altyapısını güçlendirmek için önemli yatırımlar yapmaya devam ediyor.
Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro kursu, her yaştan sanatseverin ilgisini çekmeye devam ediyor.
Beylikdüzü Belediyesi, küçük yaştaki çocukların gelişimini desteklemek ve ebeveynleriyle kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla “Oynasın da Büyüsün” etkinliklerini başlattı.
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, göreve geldiği günden itibaren kamu kaynaklarını verimli kullanarak ilçeye önemli hizmetler kazandırdı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.