Tarih: 21.09.2020 14:33

MNG Kargo Dolandırıyor Mu?

Facebook Twitter Linked-in

MNG Kargo Dolandırıyor Mu?

MNG kargo dolandırıyor mu? MNG Albatros Şubesi kargo ücretlerini daha fazla almak için iade edildi bahanesini mi kullanıyor? MNG kargo neden kargoları teslim etmiyor?

İhbar hattımıza gelen MNG kargo alıcı ödemeli kargoları, alıcı tarafından geri iade edildi bahanesiyle göndericiye geri teslim ediyor. Şikâyetlerinin birden fazla olması üzerine, İktidar Gazete olarak durumu araştırdık.

Gelen İhbar Örneği

Şikâyet metni; MNG kargoya vermiş olduğumuz karşı ödemeli kargolar, şubeden dağıtıma çıkma zahmetinde bile bulunulmadan geri gönderiliyor. 2 seferdir İstanbul içi, kargo veriyorum MNG Albatros şubesinden ve 2 kargomda, alıcı teslim almadı gerekçesiyle geri tarafıma iade ediliyor. Gelen kargo görevlisi, şahsımdan gidiş geliş kargo ücretini talep ediyor. Ücret ödenmediği takdirde kargom teslim edilmiyor.

Gazetemizin almış olduğu şikâyetler üzerine yaptığı araştırmada, şikâyete konu olan durumun gerçek olduğu ve MNG kargo şirketinin çift ödeme alabilmek için, kargoyu teslim etmediğini ve hiçbir şekilde taraflarla iletişime geçilmediği, yapılan inceleme ve deneme sonucunda görülmüştür.

Haberimizin ihbar kabul edilerek gereğinin yapılmasını rica ederiz.

 

Haber: Esma Mert Duru




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —