Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan "Güzelyalı Yat Limanı, Balıkçı Barınağı, Tekne İmal ve Çekek Yeri" faaliyeti için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) başvurusunda bulundu.
BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılması planlanan Güzelyalı Yat Limanı, Balıkçı Barınağı, Tekne İmal Ve Çekek Yeri Projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başladı. 153 milyon 707 bin TL'ye mal olacak projenin, ÇED başvuru dosyası halkın görüşüne açıldı.
Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 1 Ağustos 2024 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenleneceği duyuruldu.

ÇED Başvuru dosyasını incelemek isteyenlerin, Bakanlık Merkezinde veya Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebileceği ifade edildi.
Bursa Valiliği'nce organize edilen Halkın Katılımı Toplantısı 1 Ağustos Perşembe günü saat 10.30'da Güzelyalı Balıkçı Barınağı BURULAŞ Tesisi'nde gerçekleştirilecek.

HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, spora gönül vermiş ve geleceğini bu alanda şekillendirmek isteyen pırıl pırıl gençlerimiz için harika bir hizmete daha imza atıyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt halkı için oldukça önemli ve umut verici bir gün yaşandı. Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, kalabalık nüfusuyla İstanbul’un kalbi olan esenyurtta.
Haber: Meral Çetiner / Antalya - Alanya’mızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan emniyet teşkilatımıza yakışır bir yenileme çalışması tamamlandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, Türkiye’nin Suriye politikalarında Türkmenlerin eşit haklara ve adil temsile sahip olması gerektiğini vurguladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - İstanbul Yeşilköy Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, 22–25 Ocak tarihleri arasında Ardahan’ın kültürünü, lezzetlerini ve dayanışma ruhunu ağırlayacak.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Milletvekili Mehmet Akalın, yerel basının yaşadığı ekonomik ve yapısal sorunlara dikkat çekerek, basının desteklenmemesi halinde kamuoyunun doğru bilgiye ulaşmasının zorlaşacağını vurguladı.
Haber: NEZİR KARAYÜN / İSTANBUL - Kıymetli vatandaşlarım, bugün yüreğimizi sızlatan, sabrımızı zorlayan alçakça bir hadise üzerine konuşmak istiyorum.
Haber: NEZİR KARAYÜN / İSTANBUL - Gönlümüzde taht kuran, en kederli anımızda dert ortağımız, en neşeli günümüzde eğlencemiz olan o büyülü kutu yani radyo için yine söz sırası millete geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, pazarın kapatılmasına ilişkin belediye kararını eleştirerek esnafın mağdur edildiğini söyledi.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - İstanbul Ardahan Kültür Evi, On Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da gazetecilerle bir araya geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de Hamzabeyli Gümrük Sahası’nda bir tırda 220,7 kilo kokain ve 69 kilo skunk ele geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne Valisi ile Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Adana’nın Çukurova ilçesinde iş yeri sahibinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının şüphelileri, yurt dışına kaçma hazırlığındayken Edirne’de polis ekiplerince yakalandı.
Türkgenç, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin milletçe birlik, kardeşlik ve manevi diriliş için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.