Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan "Güzelyalı Yat Limanı, Balıkçı Barınağı, Tekne İmal ve Çekek Yeri" faaliyeti için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) başvurusunda bulundu.
BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılması planlanan Güzelyalı Yat Limanı, Balıkçı Barınağı, Tekne İmal Ve Çekek Yeri Projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başladı. 153 milyon 707 bin TL'ye mal olacak projenin, ÇED başvuru dosyası halkın görüşüne açıldı.
Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 1 Ağustos 2024 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenleneceği duyuruldu.

ÇED Başvuru dosyasını incelemek isteyenlerin, Bakanlık Merkezinde veya Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebileceği ifade edildi.
Bursa Valiliği'nce organize edilen Halkın Katılımı Toplantısı 1 Ağustos Perşembe günü saat 10.30'da Güzelyalı Balıkçı Barınağı BURULAŞ Tesisi'nde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Mimaroba Ortaokulu Müdürü Gürkan Bayoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Atatürk Öğretmen Evi Müdürü Muhammed Lütfullah Güvenç, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Yunus Emre Kakı, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi ve iş insanlarından Engin Doğru, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Marmara Nakliyeciler Derneği Başkanı Halil Kanat, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Siyasetçi ve iş adamı Serdal Güzel, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Esenyurt Kent Konseyi Başkanı gazeteci yazar Tuncer Dağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Yonca Yaman, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyyüp Günay, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.