“IAB TR MÜHENDİS ADAYLARINA DİJİTALİN KAPILARINI AÇIYOR”
IAB TR tarafından 5 yıldır Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin desteğiyle düzenlenen UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı’nın uzantısı olan UniChallengeTech mühendislik öğrencilerini ve yeni mezunlarını Dijital’e bekliyor.
5 yıldır Türkiye genelinde toplam bin 365 başvuru alan UniChallenge+ programına katılan 250 katılımcının yarısından fazlası Dijital reklam alanında çalışıyor. UniChallenge+’ın yakaladığı bu başarı, IAB TR’yi sektörün bir başka ihtiyacını ele almaya yönlendirdi. Bir haftalık programda gençler bir yandan dijital dünyayı farklı bir perspektiften tanırken öte yandan proje üretecek ve eğlenceli vakit geçirecek. Derslerin yanı sıra, ekip çalışmasını destekleyen aktivitelere katılıp dijital ünlülerle sohbet etme imkânı bulacaklar. Ayrıca eğitimi başarıyla tamamlayan ekipler IAB TR üyesi firmalarda staj hakkı elde edecek.
Katılım kontenjanı 50 ile sınırlı olan programın başvuruları Türkiye genelindeki tüm üniversitelerin Mühendislik bölümlerine açık olacak.
9-13 Eylül tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek eğitimin son başvuru tarihi 17 Ağustos. Ayrıntılı bilgi için www.unichallengetech.net
Beklenen sonuç raporu düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşıldı. Bu önemli çalıştayın basın bültenini siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Çömlekakpınar köyünde hayata geçirilen kapalı sistem sulama projesiyle 2.800 dekar tarım arazisi suya kavuşarak,2. ürün ekme imkanı oldu.2025 hedefi 25.000 dekar arazi.
ADOM AJANS / ANTALYA - Mega TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Antalya Bölge Şube Başkanı Meral Çetiner, Alanya’nın yeni Kaymakamı Şakir Öner Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, önemli bir siyasi buluşmaya ev sahipliği yaptı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul’un merkezi ilçelerinden biri olan Şişli, yeni bir sivil toplum kuruluşu ile iş dünyasında önemli bir adım atıyor.
HABER / M. MUSTYAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - İklim değişikliğiyle mücadelede yerel yönetimlerin etkisini artırmayı hedefleyen uluslararası bir projenin Türkiye Final Konferansı, İstanbul’da yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Bilim ve teknolojiye ilgi duyan öğrenciler, Beylikdüzü’nde düzenlenen “TÜBİTAK 4006-C Bilim Fuarı Festivali”nde projelerini sergiledi.
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - Sıcak havaların etkisini artırdığı bugünlerde uzmanlar, sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekiyor.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Rektör Hatipler, iyi uygulamaları güçlendiren, sorunlu alanlarda ise köklü ama akılcı çözümler üreten ‘rasyonel radikalizm’ stratejisini benimsediklerini söyledi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Yıllardır kaderine terk edilen tarihi çömlek ve seramikler, Edirne Müze Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Kirazlı Mahallesi’nde bulunan Kiraz Bahçesi içine inşa edilen yeni Bağ Kafe, hem tasarımı hem de sunduğu hizmetlerle vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü Belediyesi, 7 Cüceler Anaokulu ve Yıldızlar Dünyası Çocuk Akademisi iş birliğiyle düzenlediği “Yaza Merhaba Şenliği” ile yaz mevsimine renkli bir başlangıç yaptı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.