Tarih: 01.01.0001 00:00 3690

Ne Pişirsem Derdine Son

Lezita, ‘Acaba Ne Pişirsek’ sorusuna Eyüp Kemal Sevinç’in tarifleri ile yanıt buluyor

Ne Pişirsem Derdine Son

Lezita’nın lezzetli ve pratik tarifleri acabanepisirsek.com’da tüketicilerle buluşuyor

 

Lezita, ‘Acaba Ne Pişirsek’ sorusuna 
Eyüp Kemal Sevinç’in tarifleri ile yanıt buluyor

 

Herkesin iyi beslenebilmesi hedefiyle çalışmalarını sürdüren Lezita, interaktif projelerle lezzet yolculuğuna, lezzet tutkunlarını da ortak ediyor. Şef Eyüp Kemal Sevinç’in Lezita ürünleri ile hazırladığı pratik, lezzetli ve besleyici tarifler Lezita’nın sosyal medya hesaplarında, Youtube kanalında ve acabanepisirsek.com’da tüketicilerle buluşuyor. Tarifler tüketicilerin oyları ile belirleniyor.

 

Türkiye’nin önde gelen piliç eti markalarından Lezita’nın ürünleri ile hazırlanan pratik ve lezzetli yemek tarifleri Lezita’nın sosyal medya hesapları ve acabanepisirsek.com’da tüketicilerle buluşuyor. Şef Eyüp Kemal Sevinç’in Lezita ürünleri ile hazırladığı pratik ve lezzetli tarifler, her gün ne yemek yapacağını şaşıranlar, zaman sıkıntısı çekenler, hem kendisini hem de ailesini iyi beslemek isteyip “Acaba Ne Pişirsek” diye düşünenlere hitap edecek.

 

Tarifi verilecek yemeği tüketiciler belirleyecek

Farklı bakış açısıyla Türk mutfağına birçok ilki ve farklı lezzeti kazandıran Şef Eyüp Kemal Sevinç’in her hafta yeni bir tarif sunacağı uygulamada tarifleri tüketiciler belirleyecek. Bu kapsamda Lezita her hafta iki seçenek sunacak ve “Acaba ne pişirsek?” diye soracak. Lezita’nın Instagram hesabından “#AcabaNePişirsek” hashtag’i ile yapılacak anketin sonucunda tüketicilerin en çok tercih ettiği tarif Şef Eyüp Kemal Sevinç tarafından hazırlanacak. Tarif videoları Lezita’nın sosyal medya hesaplarından, Youtube kanalından ve acabanepisirsek.com’dan izlenebilecek.

Proje sürecinde Lezita’nın sosyal medyadaki takipçilerini özel bir ödül de bekliyor. Lezita’nın sosyal medya hesaplarında düzenlenecek yarışmayı kazananlar Eyüp Kemal Sevinç tarafından kurulan EKS Mutfak Akademisi’nde aşçılık workshop’una katılma imkanı yakalayacak.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.