Öğrencilere İklim Değişikliği ve Sıfır Atık" farkındalık eğitimi

Öğrencilere İklim Değişikliği ve Sıfır Atık" farkındalık eğitimi

YAŞAM 8.03.2025 16:01:52 0
Öğrencilere İklim Değişikliği ve Sıfır Atık

Avrupa Birliği CCAGP-067 Türkiye İklim Değişikliğine Uyum Hibe Programı çerçevesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Toplumsal Bilinç ve Farkındalık Artırma Projesi kapsamında eğitimlere devam ediyor. "İklim Değişikliği ve Sıfır Atık" farkındalık eğitimi 3032 öğrenciye verildi.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından  “İklim Değişikliği, Sıfır Atık ve Enerji Tasarrufu” konulu eğitimler, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine anlatıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere verilen "İklim Değişikliği ve Sıfır Atık" farkındalık eğitimleri çevre duyarlılığına artırıyor.

ÖĞRENCİLERE ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMİ

Malatya merkez ve ilçelerde verilen “İklim Değişikliği, Sıfır Atık ve Enerji Tasarrufu” konulu eğitimler, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı iş güvenliği birimleri ile koordineli olarak gerçekleştiriliyor. Eğitimler, Haci Halilçiftliği İlkokulu, Barbaros İlk-Ortaokulu, Karakavak İlkokulu, Bulgurlu Hamid Fendoğlu İlkokulu, 100.Yıl Hanımınçifliği İlkokulu, Hanımınçiftliği Fatih İlkokulu, Fırat İlkokulu, Kiltepe Kılıçaslan İlkokulu, Hasan Varol İlkokulu, Dilek Aydoğan İlkokulu, Fatih İlkokulu, Fevzi Çakmak İlkokulu, Dilek Başpınar İlkokulu, Fırıncı İlokulu, Çamurlu İlkokulu, Göller İlkokulu, Diniye Çalık İlkokulu, Hasırcılar İlk-Ortaokulu, Topsöğüt İlk-Ortaokulu, Hatunsuyu İlkokulu, Hatice İsmet Şeftalicioğlu İlk-Ortaokulu, Petrol Ofisi İlkokulu öğrencilerine verildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilen “İklim Değişikliği, Sıfır Atık ve Enerji Tasarrufu” konulu eğitimler, 3032 öğrenciye anlatıldı. İklim değişikliği hakkında bilinç oluşturmak, kaynakların verimli kullanılmasını sağlamak, israfı önlemek, atıkları minimuma indirmek ve geri dönüşüm süreçleri hakkında bilgilendirmeyi amaçlayan eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

Bilgiç: Eğitim Çıtamızı Yükseltmeye Devam Edeceğiz

egitimdenhaberler.net imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Nezir Karayün, Koç Ortaokulu Müdürü Şaban Bilgiç’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Nehir Yatağında Bir Kişi Ölü Bulundu

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’nin Keşan ilçesinde bir kişi nehir yatağında ölü bulundu. Kimlik tespiti ve olayın meydana gelişine ilişkin soruşturma sürüyor.

Erten, Amacımız Sendikal Çalışmaların Gücünü Artırmak

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim-Sen İstanbul 11 Nolu Şube Başkanlığı, sendikal çalışmaların gücünü artırmak ve bölgesel iş birliğini pekiştirmek amacıyla Silivri İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

27 İlde FETÖ'ye 71 gözaltı!

27 ilde FETÖ'ye 71 gözaltı!

SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk...

SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde kaç arttı..

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi

Veledromu’nda Torku rüzgarı! Madalyalar peş peşe

Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe

Trabzon’da Balkan Harbi şehitleri anılacak

Trabzon’da Balkan Harbi şehitleri anılacak

Bilgi ve iletişim sektörü revaçta

Hizmet üretiminde bilgi ve iletişim sektörü revaçta

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Kandilli’den Marmara için kritik adım!

Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu buluştu

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu

Meram’da çocuklar doğa için yarışacak

Konya Meram’da çocuklar doğa için yarışacak

Raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Bursa Osmangazili raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı!

Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı! Tek yıllık bitkisel ürünlerde sert fiyat artışı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.