Okan Ertorun Kimdir?
Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı OKAN ERTORUN.
Okan ERTORUN, 20 Mayıs 1982'de İstanbul'da doğdu. İlk, Orta öğrenimini Üsküdar'da, Lise tahsilini ise Üsküdar Ticaret Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise, Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerinden mezun olmuştur. Yurt içi ve yurt dışında güvenlik ve tekstil işi ile uğraşmakta, özel sektörde üst düzey Yöneticilik Yapmaktadır Evli ve 2 çocuk babasıdır. Siyasi kariyeri ise, uzun yıllar Ülkü Ocaklarında ve MHP Teşkilatlarında görev yaptı. Ülkü Ocaklarında 1997-1998 tarihleri arasında Orta Öğretim ve Eğitim Masasında, 2000 yılında Teşkilat başkanlığı görevlerinde bulunmuş olup, 2010 yılında devraldığı Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini 2013 Yılında tamamladı. Ülkücü İşçiler Derneğinde sırasıyla, İstanbul İl Başkan Yardımcılığı, Marmara Bölge Başkanlığı ve Genel Başkanlık görevinde bulundu. MHP İstanbul İl Yönetim Kurulunda görev yapmıştır. 28. Dönem MHP İstanbul İl Milletvekili adayı olmuştur. Karadeniz Konfederasyonu( KARKON) ve Strateji Derneği Genel Başkanı'dır.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, son bir yılda gerçekleştirdiği yatırımlarla ilçeye adeta yeni bir kimlik kazandırdı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin çatısında renkli görüntüler oluştu. Genel Merkez binasının terasında yetiştirilen safranlar hasat edildi.
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanının görevden alınmasının ardından ilçede yeni ilçe başkanının kim olacağı merak konusu haline geldi. Parti kulislerinde ise dikkat çeken bir isim öne çıkıyor.
Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı İlhan Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Son günlerde balık tezgahlarında hareketlilik arttı. Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsinin kilosu 89 liraya, 4 kilosu ise 300 liraya kadar düştü.
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in Türk milletinin en büyük ortak değeri ve bağımsızlığın sembolü olduğunu vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Marmara Nakliyecileri Derneği Başkanı Halil Kanat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet’in milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en büyük eseri olduğunu belirtti.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi iş insanlarından Engin Doğru, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.