Tarih: 01.01.0001 00:00 6697

Onurum Düğün Davet fark yaratıyor…!

Beylikdüzü’nde bulunan Onurum Düğün Davet Salonları yenilenen konsept ve yapısıyla özel günlerde müşterilerden tam not almayı başardı.

Onurum Düğün Davet fark yaratıyor…!

Beylikdüzü’nde bulunan Onurum Düğün Davet Salonları yenilenen konsept ve yapısıyla özel günlerde müşterilerden tam not almayı başardı. Yoğun talep ve programlarını başarılı bir şekilde gerçekleştiren yetkilileri,  kadro kalitesi ve zengin menüleriyle davetlerini memnun etmekte ve müşterilerini program sonrası mutlu yüzlerle uğurlamakta…

Zengin menü, geniş alan, sıcak ortam…!

2500 metrekare alanı ve 3 farklı salon seçeneğiyle müşterilerine hizmet veren Onurum Düğün Davet salonları çocuklar içinde bünyesinde oyun odası barındırmakta… Salon yetkilisi Caner Doğan: ‘’ Özel günlerini yaşamak için gelenlere bir arkadaş gibi yaklaşarak talepleri ne ise seçenekler yaratmaya çalıştıklarını belirtti. Her programın kendileri için ayrı ayrı önem taşıdığını ifade ederek, kadromuzla, ilgimizle ve düğün zamanı oluşan heyecanın her anında hoşgörüyle müşterilerinin yanında olduklarını söyledi.  Ayrıca her düğün sonu teşekkür almayı hedefleyerek yola çıktıklarını ve bu düşünce doğrultusunda çalıştıklarını sözlerine ekledi.

HABER : Mehmet ERDOĞAN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.