Özel, Askıda Yemek Uygulaması Başlıyor…

Ülke genelindeki 49 Kent Lokantası'nda kısa süre içinde "Askıda Yemek" uygulamasını başlatacaklarını belirten Özel, bu uygulamanın toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini vurguladı.

SİYASET 19.09.2024 14:12:03 0
Özel, Askıda Yemek Uygulaması Başlıyor…

Özel, Askıda Yemek Uygulaması Başlıyor…

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, herkesin uygun fiyatlarla sağlıklı ve sıcak yemek yiyebilmesi için önemli bir adım attıklarını duyurdu. Ülke genelindeki 49 Kent Lokantası'nda kısa süre içinde "Askıda Yemek" uygulamasını başlatacaklarını belirten Özel, bu uygulamanın toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini vurguladı. "Kimseyi kimsesiz bırakmayacak, dayanışmayla soframızı paylaşacağız" dedi.

“KENT LOKANTALARINDA SOSYAL DAYANIŞMA”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye genelinde hizmet veren **Kent Lokantaları** aracılığıyla sosyal yardımlaşmayı güçlendirecek yeni bir proje başlattıklarını duyurdu. Kent Lokantalarında uygulanacak **"Askıda Yemek"** sistemi sayesinde, dar gelirli vatandaşlar da sağlıklı ve sıcak yemeklere kolayca ulaşabilecek. Proje, Özel’in talimatları doğrultusunda kısa süre içinde hayata geçecek.

“ASKIDA YEMEK UYGULAMASI İLE DAYANIŞMA”

Kent Lokantalarında askıda yemek uygulaması, ihtiyaç sahibi kişilerin yemek ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılacak. Uygulama, yardıma muhtaç vatandaşların sıcak yemek yiyebilmesi için diğer vatandaşların ödedikleri yemeklerin askıya alınması mantığıyla çalışacak. Bu sayede, herkes dayanışma içinde sofralarını paylaşabilecek.

Özgür Özel, bu projenin toplumsal birlikteliği pekiştireceğini ve yardıma muhtaç kişilerin yalnız olmadığını hissettireceğini ifade etti.

Haber: Nezir KARAYÜN

Nehir Yatağında Bir Kişi Ölü Bulundu

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’nin Keşan ilçesinde bir kişi nehir yatağında ölü bulundu. Kimlik tespiti ve olayın meydana gelişine ilişkin soruşturma sürüyor.

Erten, Amacımız Sendikal Çalışmaların Gücünü Artırmak

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim-Sen İstanbul 11 Nolu Şube Başkanlığı, sendikal çalışmaların gücünü artırmak ve bölgesel iş birliğini pekiştirmek amacıyla Silivri İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

27 İlde FETÖ'ye 71 gözaltı!

27 ilde FETÖ'ye 71 gözaltı!

SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk...

SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde kaç arttı..

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi

Veledromu’nda Torku rüzgarı! Madalyalar peş peşe

Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe

Trabzon’da Balkan Harbi şehitleri anılacak

Trabzon’da Balkan Harbi şehitleri anılacak

Bilgi ve iletişim sektörü revaçta

Hizmet üretiminde bilgi ve iletişim sektörü revaçta

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Kandilli’den Marmara için kritik adım!

Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu buluştu

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu

Meram’da çocuklar doğa için yarışacak

Konya Meram’da çocuklar doğa için yarışacak

Raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Bursa Osmangazili raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı!

Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı! Tek yıllık bitkisel ürünlerde sert fiyat artışı

Gecikme Zammı Oranı, Yeni Düzenleme Yürürlüğe Girdi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 13 Kasım 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile gecikme zammı oranında önemli bir değişiklik yapıldı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.