Özel, Askıda Yemek Uygulaması Başlıyor…
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, herkesin uygun fiyatlarla sağlıklı ve sıcak yemek yiyebilmesi için önemli bir adım attıklarını duyurdu. Ülke genelindeki 49 Kent Lokantası'nda kısa süre içinde "Askıda Yemek" uygulamasını başlatacaklarını belirten Özel, bu uygulamanın toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini vurguladı. "Kimseyi kimsesiz bırakmayacak, dayanışmayla soframızı paylaşacağız" dedi.
“KENT LOKANTALARINDA SOSYAL DAYANIŞMA”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye genelinde hizmet veren **Kent Lokantaları** aracılığıyla sosyal yardımlaşmayı güçlendirecek yeni bir proje başlattıklarını duyurdu. Kent Lokantalarında uygulanacak **"Askıda Yemek"** sistemi sayesinde, dar gelirli vatandaşlar da sağlıklı ve sıcak yemeklere kolayca ulaşabilecek. Proje, Özel’in talimatları doğrultusunda kısa süre içinde hayata geçecek.
“ASKIDA YEMEK UYGULAMASI İLE DAYANIŞMA”
Kent Lokantalarında askıda yemek uygulaması, ihtiyaç sahibi kişilerin yemek ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılacak. Uygulama, yardıma muhtaç vatandaşların sıcak yemek yiyebilmesi için diğer vatandaşların ödedikleri yemeklerin askıya alınması mantığıyla çalışacak. Bu sayede, herkes dayanışma içinde sofralarını paylaşabilecek.
Özgür Özel, bu projenin toplumsal birlikteliği pekiştireceğini ve yardıma muhtaç kişilerin yalnız olmadığını hissettireceğini ifade etti.
Haber: Nezir KARAYÜN
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ESENYURT- Esenyurt Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları doğrultusunda beklenen kar yağışına karşı ilçenin dört bir yanında hazırlıklarını tamamladı.
HABER/ NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS - Altın, dünya genelinde yaşanan gelişmelerin etkisiyle yükselişini sürdürüyor. Uzun süredir yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın, dolar bazında değer kazanmaya devam ederken tarihi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), aralarında Ali Palabıyık’ın da bulunduğu 9 hakemi PFDK'ya sevk etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda gençlerde yerli üretim bilincini ve millî teknoloji farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen Yerli ve Millî Teknoloji Ürünleri.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri için okul sıraları adeta birer sektörel mutfağa dönüştü.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra ilçesine bağlı Özdil Mahallesi’nde kurulmak istenen taş ocağına karşı çıkan mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarla birlikte bazı bakanlık ve kamu kurumlarında önemli görev değişiklikleri yapıldı.
İçimden geleni yaptım, sokakta ne duyuyorsam onu söyledim. Şarkılarım insanların duygusuna dokunduysa ne mutlu bana. İki bin yirmi beş yılına damga vuran bu yolculukta adımın zirveyle anılması benim için büyük bir gurur oldu.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü Belediyesi, ilçede daha temiz, daha düzenli ve daha sağlıklı bir yaşam için çevre kirliliğine karşı yeni bir dönemi başlattı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreni, sadece bir görev değişimi değil; vefa, emanet ve dava bilincinin güçlü şekilde hissedildi.
Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şenol Saygılı, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Saygılı, bu mübarek gecenin gönüllerin arınmasına, birlik ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olmasını temenni etti.
Beylikdüzü’nün Yakuplu Mahallesi’nde yer alan Ahi Evran Parkı’nda yaşanan yangının ardından hem hukuki süreç hem de yenileme çalışmaları kısa sürede tamamlandı. Park, yeniden düzenlenerek mahalle sakinlerinin kullanımına açıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.