Paderborn Başkanından Çalık'a Destek
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü Belediyesi’nin kardeş şehri olan Almanya’nın Paderborn Belediyesi, cezaevine gönderilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık için dayanışma mesajı yayınladı. Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da destek veren açıklamada, hukuksuzluğa karşı net bir duruş sergilendi.
MECLİSTE AÇIKLAMA YAPTILAR
Paderborn Şehir Meclisi, 10 Nisan 2025 tarihinde yaptığı toplantıda, Beylikdüzü halkı ve belediye yönetimiyle tam dayanışma içinde olduklarını ifade etti. Paderborn Belediye Başkanı Michael Dreier, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, yaşanan sürecin yakından takip edildiğini belirterek, “Belediye başkanlarına yöneltilen suçlamaların hızlı ve şeffaf şekilde açıklığa kavuşmasını ve adil bir yargı süreci yürütülmesini umuyoruz” dedi.
“BU ZOR ZAMANLARDA YANINIZDAYIZ”
Açıklamanın bir benzeri Paderborn Belediyesi’nin resmi internet sitesinden de yayınlandı. İki şehir arasındaki kardeşlik bağlarına vurgu yapılan mesajda, “Bu zor zamanlarda Paderborn şehri, Beylikdüzü’ndeki vatandaşların yanındadır. Dostluğumuz devam ediyor. Saygı, empati ve samimi bir dostlukla dostlarımızın yanında duruyoruz” denildi.
ÇALIK İÇİN FESTİVAL DAVETİ
Belediye Başkanı Michael Dreier, yaptığı açıklamada dayanışma mesajını daha da güçlendirdi. Çalık ile sürecin başından beri temas halinde olduklarını belirten Dreier, “Dostluğumuz bu dönemi de aşacaktır. Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve ekibini 2025 Libori Festivali’nde yeniden görebilmeyi diliyoruz. Paderborn tüm kalbiyle yanınızda” ifadelerine yer verdi.
BANDIRMALI Genç Moda tasarımcı Efe Batur, Karaköy Zülfaris’te gerçekleştirdiği defilesiyle İstanbul’un moda sahnesine yeni bir soluk getirdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Beylikdüzü İlçe Başkanlığı kongresinde yaptığı konuşmayla büyük alkış aldı.
Marmaris, 'Maviden Yeşile' binin üzerinde koşucuyu ağırlayacak
TFF’den tarihi karar!1024 futbolcu bahis soruşturması kapsamında PFDK’ya sevk edildi
ASELSAN’dan 1,1 milyar Avroluk yeni hava savunma anlaşması
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ – Beylikdüzü’nün eğitimde örnek kurumlarından biri haline gelen Şehit Bilal Özcan İlkokulu, akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarı gösteriyor.
Tuncer Dağ, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.