Paşali Beşli’den Regaip Kandili Mesajı
Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Paşali Beşli, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin ilim, irfan ve ahlaki diriliş için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Beşli, Regaip Kandili’nin gönülleri aydınlatan, kalpleri Allah’a yaklaştıran müstesna bir zaman olduğunu ifade etti.
"İLİM, İMAN VE AHLAK BÜTÜNLÜĞÜ"
Paşali Beşli mesajında, “Yüce Rabbimiz Kur’an-ı Kerim’de ‘Rabbim, ilmimi artır’ buyuruyor. İlimle iman bir araya geldiğinde insanı kemale erdirir. Regaip Kandili, bizlere hem kendimizi hem de yetiştirdiğimiz nesilleri bu bilinçle muhasebe etme imkânı sunar” dedi. Peygamber Efendimiz’in “Recep Allah’ın ayıdır” hadis-i şerifini hatırlatan Beşli, eğitimin yalnızca bilgi değil, aynı zamanda güzel ahlak kazandırma süreci olduğuna vurgu yaptı.
"NESİLLER İÇİN MANEVİ SORUMLULUK"
Küçükçekmece’de görev yapan eğitimciler olarak çocuklara ve gençlere milli ve manevi değerleri aktarmayı asli bir vazife olarak gördüklerini belirten Beşli, “Bu mübarek gece; birlik, merhamet ve kardeşlik duygularımızı güçlendirsin, geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımıza hayırlı bir yol açsın” ifadelerini kullandı. Mesajını Regaip kandilimiz kutlu olsun sözleriyle tamamladı.
Anahtar kelimeler: Paşali Beşli, Regaip Kandili mesajı, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim, kandil mesajı, Küçükçekmece Regaip Kandili,
Özkan Acar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Demirtaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Ensar Vakfı Beylikdüzü İlçe Başkanı Zeki Koçinkağ, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Temel Başalan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
ÖNDER Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ekrem Kap, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AREV Vakıf ve AREV Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Tuncay Altaylı, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin taşıdığı derin manevi anlamlara dikkat çekti.
CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi İlyas Yılmaz, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yılmaz, bu mübarek gecenin manevi iklimine dikkat çekerek birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti Kabataş Belediye Meclis Üyesi Cafer Belen, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Belen, bu mübarek gecenin gönüllerin arınmasına ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diledi.
Siyasetçi ve işadamı Veysel Karatay, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek gecenin tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Siyasetçi ve iş insanı Mahmut Yusuf, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi İlker Gürbüz, Regaip Kandili dolayısıyla anlam yüklü bir mesaj yayınladı.
İstanbul Erzurumlular Federasyonu Başkanı Ahmet Yanık, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.