Tarih: 01.01.0001 00:00 10533

Pepee çocuklar için Akbatı’da

“Yaşamak çok güzel” sloganıyla yaşama dair tüm güzellikleri misafirleriyle buluşturan Akbatı Alışveriş Merkezi, çocuklara birbirinden eğlenceli oyunlar sunarak keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Akbatı minik misafirleri için 3 Kas?

Pepee çocuklar için Akbatı’da

“Yaşamak çok güzel” sloganıyla yaşama dair tüm güzellikleri misafirleriyle buluşturan Akbatı Alışveriş Merkezi, çocuklara birbirinden eğlenceli oyunlar sunarak keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Akbatı minik misafirleri için 3 Kasım Cumartesi günü “Pepee Sevmek Zamanı” tiyatro gösterisini sahneleyecek.

 

Pepee’cilere müjde

Akbatı AVM, çatısı altında her yaştan misafirin keyifli vakit geçirebilmesi adına kasım ayında 2 yeni çocuk tiyatrosuna yer veriyor. Ayın ilk konuğu Türkiye’nin ilk milli çizgi film kahramanı Pepee’nin başrolde olduğu “Pepee Sevmek Zamanı” isimli oyun olacak. Müzikal oyun çocukların gelişimi ve eğitimine katkı sağlarken aynı zamanda şarkılarla, türkülerle de eğlendirecek. 3 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da sahnelenecek olan oyun tüm Pepee’cileri harika müzikler, eğlence ve sevgi ile kucaklayacak.

 

Ücretsiz olarak oynanacak oyun zemin kattaki havuz önünde sahnelenecek. Akbatı, eğlendirirken eğiten tiyatro oyunlarına tüm misafirlerini bekliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.