Tarih: 24.10.2018 18:32

Rizeliler Büyükçekmece'de Buluştu..!

Facebook Twitter Linked-in

Rizeliler Büyükçekmece'de Buluştu..!

Büyükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı Turgut Berberoğlu’nun geleneksel olarak düzenlediği yemekli tanışma toplantısında Rizeliler’in üst düzey bürokratları bir araya geldi.

Büyükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı Turgut Berberoğlu ve yönetim kurulu tarafından  Büyükçekmece sahil kordon boyunda dernek merkezinde gerçekleştirilen yemekli tanışma toplantısına ilgi yoğun olurken Rize’nin üst düzey bürokratları da hazır bulundu. Toplantıya yoğun ilgi gösteren misafirler ise; Sahiller ve Hudutlar Genel Müdürü Dr. Osman Kan, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Türkiye Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Hızır Aslıyüksek,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı Yunus Efendioğlu, Dekan Prof. Dr. Güven Kaşıkçı, Eski Ak Parti Milletvekili İbrahim Yiğit, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Siyasetçi İşadamı Sabri Arıman, Rizeliler Dernek Başkanı Turgut Berberoğlu ve birçok katılımcı yerini aldı.

“Birliğimizi İlelebet Sürdüreceğiz”

Toplanma amaçlarının, derneği tanıtmanın yanında insanları bir araya getirerek birbirlerini tanıma fırsatı sunmak olduğunu belirten Berberoğlu, “ Sosyal faaliyet büyük önem veriyoruz. Pazar günleri toplu kahvaltı düzenliyoruz. Sizler de vaktiniz el verdiği sürece toplantılarımıza katılarak bizleri onurlandırırsınız. Derneğimizin 2200 üyesi var ve bu birliği ilelebet sürdürebilmek için elimizden geleni yapacağız.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —