Tarih: 01.06.2019 15:46

Sağlık İçin Dev Yatırım..!

Facebook Twitter Linked-in

Esencan Hastanesi, General Electric ile yaptığı anlaşma kapsamında ultrason cihazlarını son teknoloji ürünler ile yenilediler. Sağlık alanındaki son teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Esencan Hastanesi, bu yatırım ile hastaları için daima en iyisini sağladığını ortaya koydu.

 

Annelere Bebekleri İle Anne Karnında Tanışma İmkanı Sunuluyor

 

Son teknoloji ultrason cihazı GE Healthcare ultrasonografi sistemlerinden Voluson S6, obstetrik ve jinekolojik muayenelerde teşhis ve tanı için hekimlere yardımcı olan birçok avantaj sunuyor. Sistemin yüksek çözünürlüklü görüntüleme kabiliyeti, gebelik takiplerinde birçok hastalığı erken dönemde tanıyabilme imkânı da sunuyor. 3D-4D alanındaki yüksek performansı ise hastalara bebekleri ile anne karnında tanışma imkânı vererek duygusal bağlarını doğum öncesinden güçlendirmeye yardımcı oluyor.

 

Anne Ve Bebekle İlgili Tıbbi Sorunları Erken Teşhis Ediyor

 

Üreme sağlığı ve gebelik uygulamalarında son teknoloji cihazlar ile birlikte deneyimli ekiplerinin her zaman hastaların yanında olduklarının altını çizen Esencan Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum biriminin yüksek riskli gebeliklerin takibi perinotoloji uzmanı tarafından yapılıyor. Perinotoloji bölümünde gebelik sırasında anne ve bebekle ilgili tıbbi sorunların erken teşhisinde bu görüntüleme cihazını kullanacaklarını ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —