HABER / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE
Edirne’nin Barutluk Mahallesi'nde, sahipli köpeklerin bir vatandaşa saldırdığı iddiasıyla şikayet üzerine Edirne Selimiye Polis Merkezi Amirliği'ne başvuruldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KÖPEKLERİN SALDIRISI VE İDDİALAR
Müşteki H.K., Barutluk Mahallesi’nde sokak köpeklerinin kendisine saldırdığını iddia etti. H.K., söz konusu köpeklerin bir müstakil evde yaşadığını belirterek, köpeklerin sahibinden şikayetçi olduğunu ifade etti. Köpeklerin serbest bırakılmalarının çevreye büyük bir tehlike oluşturduğunu vurgulayan H.K., köpeklerin tehlike yaratacak şekilde serbest bırakılmasına karşı yetkililerden çözüm talep etti.
POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
Olayla ilgili olarak Edirne Selimiye Polis Merkezi, “Hayvanı Tehlike Yaratacak Şekilde Serbest Bırakma” suçu kapsamında tahkikat başlattı. Polis, köpeklerin sahibini tespit etmek ve olayın detaylarını araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi
Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe
Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi
MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu
Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı! Tek yıllık bitkisel ürünlerde sert fiyat artışı
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 13 Kasım 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile gecikme zammı oranında önemli bir değişiklik yapıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.