Tarih: 29.08.2019 09:46

Sanatçıya Yoğun İlgi!

Facebook Twitter Linked-in

Zorlu Center’ın Eylül sonuna kadar devam edecek Açık Hava Konserleri’nin önceki akşam konuğu Gaye Su Akyol’du.

 

Farklı kültürden müzikleri bir araya getiren Gaye Su Akyol konserine, Zorlu Center misafirleri yoğun ilgi gösterdi. Saatler öncesinden Zorlu Center Meydan Katı Park alanını dolduran hayranlarını yoğun alkış eşliğinde selamlayan Gaye Su Akyol, ‘İstikrarlı Hayal Hakikattir’ şarkısını seslendirerek konserine başladı. Genç müzisyen “Müziğin yaşı yoktur. Zorlu Center’a teşekkürler bu akşam her yaştan dinleyicimle buluştum” dedi.

 

Gaye Su Akyol “Benim gibi kendinden kaçarken kendini bulanlara bu şarkıyı ithaf ediyorum” diyerek ‘Kendimden Kaçmaktan Yorgun Düştüm’ şarkısını seslendirdi.

‘Çay Elinden Öteye’ şarkısını hayranlarıyla birlikte söyleyen sanatçı, beş yıl geriye giderek ilk albümünden ‘Develerle Yaşıyorum’ şarkısına geçti. ‘Meftunum Sana’ yı aşk acısı çekenler için seslendiren Gaye Su Akyol, Erkin Koray’ın en bilinen şarkısı ‘Estarabim’i Zorlu Center misafirleri için söyledi. Babası Trabzonlu annesi Ordu’lu olan Gaye Su Akyol“Amerika kıtasını Trabzon’la birleştirme girişimi” dediği ‘Laziko’ yu kendine has tarzıyla yorumladı.

İkinci albümünden ‘Nargile’, ‘Bir Yaralı Kuştum’ gibi Doğu-Batı senteziyle oluşturduğu bestelerini Zorlu Center misafirleri için seslendiren Gaye Su Akyol“Keşke Müslüm Gürses hayatta olsaydı da onunla bu şarkıyı söyleyebilseydik şimdi onun anısına saygı” diyerek ‘Biliyorum’ şarkısını seslendirdi. Barış Manço’nun anısına “Hemşerim Memleket Nire” den sonra “İstanbul Kırmızısı’ nı sevenleriyle birlikte söyleyerek yoğun alkış eşliğinde sahneden ayrıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —