HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE -
Edirne'de Anneler Günü vesilesiyle anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. (YEHA) Yerel Haber Ajansı Trakya Bölge Temsilcisi, Marmara'nın Sesi Gazetesi Edirne Temsilcisi ve Edirne Yesevi Arama Kurtarma (YAK) Lideri Gülsevin Kuzu, 2016 yılında Mardin’in Midyat ilçesinde terör saldırısında şehit düşen polis memuru Nefise Çetin Özsoy’un ailesini ziyaret etti.
ŞEHİT AİLESİNE SAYGI VE VEFA
Ziyaret sırasında şehidin annesi Hafize Çetin ve babası Süleyman Çetin’in ellerini öpen Gülsevin Kuzu, şehidin annesi Hafize Çetin'in Anneler Günü’nü kutladı. Aile de Kuzu’nun Anneler Günü’nü kutlayarak ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti.
“ONLAR BİZİM BAŞIMIZIN TACI”
Gülsevin Kuzu, şehit ailesini kendi ailesi gibi gördüğünü belirterek, “Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimiz sürecek; onlar bizim başımızın tacı, yanlarında olduğumuzu göstermek bizim en önemli sorumluluğumuzdur.” dedi.