Sendikalaşma Yolu Açıldı

MESK-MEMUR VE EMEKLİ SENDİKALARI KONFEDERASYONUNA BAĞLI YENİ EMEKLİ BİR SEN HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI.

GÜNCEL 14.10.2019 16:45:22 0
 Sendikalaşma Yolu Açıldı

 
Emeklilere Sendikalaşma Yolu Açıldı.

MESK-MEMUR VE EMEKLİ SENDİKALARI KONFEDERASYONUNA BAĞLI YENİ EMEKLİ BİR SEN HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI.

 

 

MESK Genel Başkan Yardımcısı ve Diriliş Eğitim Sen Genel Başkanı Mehmet Nuri KAYNAR: " Konfederasyonumuza bağlı Yeni Emekli Bir Sen hukuk mücadelesi sendikacılık tarihine geçecek bir hak arayışıdır." 

 

MESK-Memur ve Emekli Sendikaları Konfederasyonuna bağlı YENİ EMEKLİ BİR SEN- Yeni Emekliler Birliği Sendikasının 09.10.2019 Çarşamba günü saat 10.30 da Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 6.Hukuk Dairesi Başkanlığındaki duruşmasına MESK Konfederasyonu Genel Başkanı Muzaffer KALA, Genel Sekreter Muhammed Hasan COŞKUN, Genel Başkan Yardımcısı Sultan ŞENER,Genel Başkan Yardımcısı İrfan ODABAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konfederasyona üye Sendikalardan Diriliş Eğitim Sen Genel Başkanı Mehmet Nuri KAYNAR, Hak Bir-Sen Genel Başkanı Nail SARIKAYA ve diğer sendikaların Genel Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri emeklilere destek için katıldılar.

 

MESK Konfederasyonu Genel Başkanı Muzaffer KALA, 6.Hukuk Dairesinin kararı hakkında;

 

"İstinaf başvurusunun kabulü ile ilk derece Mahkemesinin YENİ EMEKLİ BİR SEN’i kapatma ve yok sayma kararının kaldırılmasına, Yargıtay tarafından bozulan aynı yönde verdiği 05.03.2019 tarihli kararında direnilmesine karar vererek, tarih yazan, Türk Yargı tarihine geçecek kararın altına imza atan 6. Hukuk Dairesinin Başkanı ve üyesi olan Hakimleri 12 milyon 600 bin emekli adına, MESK Yönetim kurulu adına ve bağlı tüm sendikaların yönetim kurulu ve üyeleri adına kutluyorum.

 

Türkiye'deki emeklileri Sendika çatısı altında örgütlemek için 2003 yılından beri Ankara Valiliğinde ve Çalışma Bakanlığı bürokrasisinin ağırdan alan, kasıtlı ve maksatlı, keyfi engelleyici tutumu ile Yargıda verdiği hukuk mücadelesini kazanan YENİ EMEKLİ BİR SEN Genel Başkanı İsrafil ODABAŞ ve ekibi Yönetim kurulu Üyelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."Dedi.

 

MESK Genel Başkan Yardımcısı ve Diriliş Eğitim Sen Genel Başkanı Mehmet Nuri KAYNAR: " Konfederasyonumuza bağlı Yeni Emekli Bir Sen hukuk mücadelesi sendikacılık tarihine geçecek bir hak arayışıdır. Maalesef ülkemizde emeklilerin sendikalaşma hakkı kanunlaşmış değildir. Türkiye de bir ilki konfederasyon olarak MESK-MEMUR VE EMEKLİ SENDİKALARI KONFEDERASYONU olarak biz gündeme getirmiş olduk. Adında Emekli olan ilk ve tek sendika Yeni Emekli Bir Sen ve adında Emekli olan ilk ve tek konfederadyon da MESK-MEMUR VE EMEKLİ SENDİKALARI KONFEDERASYONU dur. Yeni Emekli Bir Sen'in genel başkanı sayın İsrafil Odabaş tecrübeli bir sendikacıdır. Ekibiyle birlikte verdiği  bu hukuk mücadelesindeki emekleri için teşekkür ediyoruz. Emeklilerin sendikalaşmasının önündeki engellerin kaldırılması için mahkemenin vermiş olduğu bu karar sonrası Ankara Valiliğinin Emeklilerin Sendikalaşması hakkını tanıması gerektiğini düşünüyoruz .Tanımayarak hukuki süreci devam ettirme hakkını kullanmak isterse de bilinsin ki  konfederasyon olarak bizde sayın İsrafil Odabaş'ın öncülüğünde Yeni Emekli Bir Sen  ile birlikte Emeklilerin Sendikalaşma hakkını alana kadar haklı mücadelemizi bu hakkı alana kadar devam ettireceğiz." Dedi.

 

 

 

--

 

 

 

 

 

Tır Geçişlerinde Rekor: Kapıkule’de 1 Saatte 96 İşlem

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valiliği’nin yeni düzenlemesiyle Kapıkule’de tır geçişleri hızlandı, rekor kırıldı.

Yonca Yaman’dan 10 Kasım Mesajı

Beylikdüzü Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Yonca Yaman, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İlker Gürbüz’den 10 Kasım Mesajı

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mehmet Tuvalak’tan 10 Kasım Mesajı

MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Engin Doğru’dan 10 Kasım Mesajı

İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi iş insanlarından Engin Doğru, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Recep Erol’dan 10 Kasım Mesajı

Siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Nezir Karayün’den 10 Kasım Mesajı

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Av. Temel Başalan’dan 10 Kasım Mesajı

AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Temel Başalan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Zekeriya Postacı’dan Anlamlı 10 Kasım Mesajı

Postacı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Muhammed Mustafa Karayün’den 10 Kasım Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Muharrem Yıldız’dan 10 Kasım Mesajı

Yıldız, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Konya ilçelerinde 'Kış Spor' heyecanı

Konya ilçelerinde 'Kış Spor' heyecanı

Bakan Uraloğlu Alanya’da gazetecilerle buluşacak, Gazipaşa Marina’yı açacak

Bakan Uraloğlu Alanya’da gazetecilerle buluşacak, Gazipaşa Marina’yı açacak

Hamsi Fiyatları Dibe İndi

Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsi fiyatları adeta dibe vurdu. Hamsinin kilogramı 60 liradan, 4 kilosu ise 200 liradan satılmaya başlandı.

Can Aksoy; 1 Yılın Hesabını Verdi… ( GÖRÜNTÜLÜ HABER)

HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, son bir yılda gerçekleştirdiği yatırımlarla ilçeye adeta yeni bir kimlik kazandırdı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.