Tarih: 01.01.0001 00:00 7536

Serap Yaşar KAD.GÜÇ.DER'e Hayran Kaldı..!

Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Serap Yaşar, Kadın ve Güç Derneği (KAD.GÜÇ.DER.) 'ne anlamlı bir ziyarette bulundu.

Serap Yaşar KAD.GÜÇ.DER

Serap Yaşar, KAD.GÜÇ.DER'in çatısı altında bulunan Ilgın 1 ve Ilgın 2 çocuk evlerini, ayrıca KAD.GÜÇ.DER. Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Duman'ı KAD.GÜÇ.DER. ofisinde ziyaret etti. İstanbul'da açılan 6 çocuk evinden 2 tanesini ziyaret eden Yaşar, çocuklarla hoş sohbet içinde uzunca bir vakit geçirdi. Yaşar, evlerin güzelliğine manzarasına olan hayranlığını gizlemedi.

"Ev Ortamında Yaşamaları Çok Önemli"

16-18 yaş arasındaki kız çocuklarının yetiştirme yurdundan sonra sıcak bir ev ortamında hayatlarına devam etmelerinin çok önemli olduğunu vurgulayan ve evlerin konumunu çok beğenen Yaşar; "Çocuklarımız kendilerini burada çok rahat hmeliler. Çünkü her biri devletimizin vatandaşı ve bizim devletimiz her türlü hak ve olanağı çocuklarımıza tanımaktadır. Hükümet olarak devlet korumasındaki kız çocuklarımıza gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Projelerle bizzat Ilgın 1 ve Ilgın 2 çocuk evlerimize destek olacağım. Sahip oldukları bütün olanakların onların hakkı olduğunu bilsinler. Biz Aile ve Sosyal Bakanlığımız altında olan çocuklarımıza daha da fazla iyileştirmeler yapmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

"Kızlarımız Çok Motive Oldu"

Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Serap Yaşar'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren KAD.GÜÇ.DER. Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Duman; "4 katlı bir villanın alt ve üst katlarında evlerimiz bulunuyor. Sayın vekilimiz evlerimizi tek tek gezdi ve kızlarımızla ilgilendi. Çocuk evlerimizde kalan 16-18 yaş grubundaki kızlarımız vekilimiz Serap Yaşar'ın ziyaretinden dolayı çok mutlu oldular. Çocuklarımızla tek tek ilgilenen ve hoş bir sohbet içinde uzun bir vakit geçiren vekilimiz Serap Hanıma ve  çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Sık Sık Geleceğim"

Ilgın 1 ve Ilgın 2 çocuk evlerini ve KAD.GÜÇ.DER Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Duman'ı ziyaret eden isimler arasında Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Serap Yaşar'ın yanı sıra, İBB Meclis Üyesi Semra Yaşar, Atatürk Kız Yetiştirme Yurdu Aile ve Sosyal Bakanlığı Müdürü Ayşe Çetinkaya Çenet, Ak Parti Bahçelievler Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgenç Turan, KAD.GÜÇ.DER Başkan Yardımcısı Ayşe Altunöz, İstanbul Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyesi Nigar Yavuz vardı. Ziyarete gelen isimler, çocuklarla evin bahçesinde çeşitli ikramlar eşliğinde bahçede incir toplayıp keyifli anlar geçirdiler.

Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Serap Yaşar, ayrılırken böyle güzel bir ortam oluşturdukları için Sayın Fatma Duman'a ve Aile ve Sosyal Bakanlığı Müdürü Ayşe Çetinkaya Çenet'e teşekkürlerini sunarken, evlere sık sık geleceğini belirtti.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.