"SERTAB'IN MÜZİKALİ YENİ SEZONDA
İlk gösteri 11 Eylül’de!
Son iki yıldır izleyicilerini zamanda bir yolculuğa çıkaran Sertab’ın Müzikali, yeni sezonda Zorlu PSM’de!Uzun süre hafızalarda yer edecek müzikalin ilk gösterisi olan 11 Eylül için biletler satışa çıkıyor... Zorlupsm.com ve PSM sosyal medya hesaplarından, tüm sezon programının detayları takip edilebilecek. Müzikal, yenilenen koreografisi, yeni şarkılar ve etkileyici yeni ışık tasarımıyla izleyiciyle buluşacak!
27 yıldır içimize işleyen sesiyle, birçok anımıza eşlik eden Sertab Erener, iki yıl önce hayata geçirilen Sertab’ın Müzikali’yle birlikte, sezon boyunca dünyaca ünlü müzikallere ev sahipliği yapan Zorlu PSM’de olacak!
Müzikale Broadway’den Işık Tasarımcısı...
Müzikalin Beyhan Murphy tarafından koreografileri bu yıl Zorlu PSM’ye özel olarak yenileniyor. Bir yandan, 1967’den bugüne 200’den fazla Broadway yapımında ışık tasarımcısı olarak çalışan, Tony ödüllü Ken Billington Sertab’ın Müzikali için ilk defa Türkiye’ye gelecek ve gösterinin ışıklarına kendi dokunuşunu katacak.
Sertab’ın Müzikali, izleyenlere geçmiş zamandaki halini hatılatacak, “duyunca seni hatırlayacağım” diye düşündüren şarkılarıyla aslında her anımızda Sertab’ın sesi yanımızdaymışgibi htirecekbir performans ile seyircilerini Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde ağırlayacak. Geçtiğimiz yıllarda 90’lar ve 2000’ler temaları ile iki bölüm halinde izleyicisine kucak açan müzikal bu sene tıpkı bir zaman makinası gibi izleyenlere farklı melodiler ve tarihler arasında yolculuğa çıkaracak.
11 Eylül 2019 gösterisinin biletleri, Biletix’te ve Zorlu PSM gişelerinden satışa çıkıyor! Gelecek gösterilerin biletleri ise Biletix, Zorlu PSM gişeleri ve Zorlu PSM sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.
1. Kategori: Tam: 286 TL - Öğrenci 247 TL
2. Kategori: Tam: 242 TL - Öğrenci 209 TL
3. Kategori: Tam: 198 TL - Öğrenci 171 TL
4. Kategori: Tam: 154 TL - Öğrenci 133 TL
5. Kategori: Tam: 110 TL - Öğrenci 95 TL
6. Kategori: Tam: 66 TL - Öğrenci 57 TL
Zorlu PSM Hakkında - www.zorlupsm.com
Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM), 6 yıldır olduğu gibi sanatseverin heyecanına bu sezon da yeni isimlerle birlikte ortak oluyor! Kültür sanat ve eğlence hayatının buluşma noktasına dönüşen PSM; Amfi’de güzel müzik, yemek ve içecek eşliğinde, sabırsızca etkinlik saatini bekleyenleri; sahneye girdiği zamanki heyacanını gizleyemenleri; etkinlik sonrasında gülümseyen yüzleri ve birbirinden değerli sanatçıları ağırlıyor. PSM, sanata gönülden bağlı, yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Festivallerden, Broadway müzikallerine; yerli ve yabancı konserlerden, tiyatro oyunlarına; bir çok sanatseveri ağırlayan, 2.200 koltuk kapasiteli Turkcell Sahnesi, yine aynı sahnede oluşturduğu yeni “Sahne Üstü Ayakta” konseptinde eş zamanlı 3.200 kişi ağırlarken, hem oturmalı hem ayakta konser izleme imkanı sunan “Hibrid”düzenle ise kapasitesini 4.200’e kadar çıkarabiliyor. Zorlu PSM’nin genç ve dinamik yüzü olan, 800 kişi kapasiteli 100 Studio, festivallerde özgün performanslara, tiyatrolara, konserlere ve birçok unutulmaz etkinliğe ev sahipliği yapan, 700 kişi kapasiteli Turkcell Platinum Sahnesi, Zorlu PSM’nin en sevilen yerleri arasında gelen ve yaz-kış ayrımı yapmaksızın sanatseverlerle dolu olan 1.000 kişi kapasiteli Amfi, geçtiğimiz sezon açılmasına rağmen kendine çokça müdavim edinen 110 kişi kapasiteli caz ve komedi kulübü Touché, etkileyici atmosferi ve aurasıyla farklı çeşitlerde etkinliklere ev sahipliği yapan Sky Lounge, iddialı ama misafirlerini evinde hirecek lezzetli menüsü ve ortamı ile CHEERS, yeni sezonunda da heyacanına eşlik ediyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN - Beylikdüzü, İstanbul – Uzun bir bekleyişin ardından, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nda taşlar yerine oturdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan Belediyesi’nde promosyon ihalesi tamamlandı. 152 personele kişi başı 75 bin TL ödenecek.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Trakya Üniversitesi’nde 230 doktor mezun oldu. Vali Yunus Sezer, genç hekimlere mezuniyet belgelerini takdim etti.
Beklenen sonuç raporu düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşıldı. Bu önemli çalıştayın basın bültenini siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Çömlekakpınar köyünde hayata geçirilen kapalı sistem sulama projesiyle 2.800 dekar tarım arazisi suya kavuşarak,2. ürün ekme imkanı oldu.2025 hedefi 25.000 dekar arazi.
ADOM AJANS / ANTALYA - Mega TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Antalya Bölge Şube Başkanı Meral Çetiner, Alanya’nın yeni Kaymakamı Şakir Öner Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, önemli bir siyasi buluşmaya ev sahipliği yaptı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul’un merkezi ilçelerinden biri olan Şişli, yeni bir sivil toplum kuruluşu ile iş dünyasında önemli bir adım atıyor.
HABER / M. MUSTYAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - İklim değişikliğiyle mücadelede yerel yönetimlerin etkisini artırmayı hedefleyen uluslararası bir projenin Türkiye Final Konferansı, İstanbul’da yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Bilim ve teknolojiye ilgi duyan öğrenciler, Beylikdüzü’nde düzenlenen “TÜBİTAK 4006-C Bilim Fuarı Festivali”nde projelerini sergiledi.
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - Sıcak havaların etkisini artırdığı bugünlerde uzmanlar, sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekiyor.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Rektör Hatipler, iyi uygulamaları güçlendiren, sorunlu alanlarda ise köklü ama akılcı çözümler üreten ‘rasyonel radikalizm’ stratejisini benimsediklerini söyledi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.