Silivri’de Riskli Yapıların Yıkımı Hız Kesmiyor

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüt Proje ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü'nün koordineli çalışmaları sayesinde yıkımlar, güvenlik önlemleri alınarak gerçekleştiriliyor.

GÜNCEL 5.09.2024 09:32:26 51 0
Silivri’de Riskli Yapıların Yıkımı Hız Kesmiyor

 

Silivri’de Riskli Yapıların Yıkımı Hız Kesmiyor

Silivri Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan riskli binaların yıkımını kararlılıkla sürdürüyor. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüt Proje ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü'nün koordineli çalışmaları sayesinde yıkımlar, güvenlik önlemleri alınarak gerçekleştiriliyor.

RİSKLİ BİNALAR İSTANBUL DEPREMİNE KARŞI YIKILIYOR

Silivri Belediyesi, 6306 sayılı Kanun kapsamında tespit edilen riskli binaların yıkımına devam ediyor. Proje, olası bir İstanbul depreminde halkın can güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirildi. Belediye ekipleri, her binanın yıkım sürecini titizlikle takip ediyor.

YIKIMLARDA SON DURUM

Silivri Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 1 Nisan 2024 tarihinden bu yana toplam 15 bina riskli olarak tespit edilirken, 23 bina yıkıldı. Bu süreçte 401 hak sahibine toplam 4.807.304 TL kira yardımı yapıldı. Halen 51 binanın yasal süreçleri devam etmekte olup, bu süreçlerin ardından yıkımlara başlanacağı bildirildi.

Haber: Duygu CANKO


TEKNOFEST’te “İklim Değişikliği” Sunumu…

Kayalı’nın “Yapay Zekâ Derin Öğrenme Modeli ile Geçmişin Geleceği; Antarktika Örneği” isimli çalışması, kutuplardaki sıcaklık artışının küresel iklim değişikliğinden iki kat daha fazla etkilendiğini ortaya koyuyor.

Düğün Tadında Toplu Sünnet Şöleni

162 Çocuk İçin Renkli Görüntülerin Yaşandığı 4. Geleneksel Toplu Sünnet Töreni düzenlediler.

Postacı, İle Eğitimde Kalite ve Yeni Bir Dönem

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni atanan Zekeriya Postacı'yı ziyaret etti.

GÖNENLİ KADINLAR MODA ŞOVUYLA BÜYÜLEDİ

Gönen Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın finansman desteği ile düzenlediği olağanüstü defileyle sanatseverleri adeta büyüledi.

Sivas'lılardan Gününe Muhteşem Kutlama

Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyyüp Günay, göreve başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği önemli projelere bir yenisini daha ekledi.

Bahçeli'den Mevlid Kandili Mesajı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Mevlid Kandili münasebetiyle sosyal mmedya hesabından bir mesaj yayınladı.

OKUMA YAZMA BİLMEYEN KADIN KALMAYACAK

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın eşi Zehra Evin Çalık, Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde okuma yazma bilmeyen kadınlara yönelik projelere öncülük ediyor.

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

Beylikdüzü Belediyesi'nin 2022 yılında “Bir çocuğun kaderi yoksulluk olamaz” sloganıyla başlattığı “Beslenme Saati” uygulamasında dördüncü döneme girildi.

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Ak Parti Silivri İlçe Başkan'ı Ekrem Pamuk, İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'a yapılan eleştirilere kayıtsız kalmadı.

AVCILAR’DA STRATEJİK KARAR

Avcılar’ın geleceğinin konuşulduğu Stratejik İşbirliği Toplantıları başladı.

İBB’DEN AVCILAR’DA İMAR PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİNE ONAY

Avcılar’da yaşayan binlerce insanın hayatını kurtaracak İmar Plan Notu Değişikliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Bağcılar'da Eğitim Yılı Başladı

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1,2 milyona yakın öğretmen için 2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı.

BAŞKAN ÖZER'DEN YARDIM

Esenyurt’ta kağıt toplayarak geçimlerini sağlayan ve babaannelerine bakan kardeşlere Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, yardım eli uzattı.

BAŞKAN ÖZER’DEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Esenyurt Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda eğitim alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Almanya’dan Schengen Anlaşması’na kısıtlama

Almanya’dan Schengen Anlaşması’na kısıtlama

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.