Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Sinem Erdoğan, Ay-Yıldızlı forma için çalışmalarını sürdürüyor. Kick Boks branşında Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösteren Sinem Erdoğan, uluslararası yarışmalarda Türkiye’yi temsil etmek için çalışmalarını sürdürüyor.
KOCAELİ (İGFA)- Yetiştirdiği sporcularla ilçeye birçok madalya kazandıran Çayırova Belediyesi, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde kick boks branşında mücadele eden 17 yaşındaki Sinem Erdoğan, başarıdan başarıya koşmayı sürdürüyor. Ocak ayında gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda Genç Bayanlar 70+ Full Contact stilde Türkiye Şampiyonu olan ve bu başarısını geçtiğimiz ay düzenlenen Turkish Open Kickboxing World Cup’da aldığı altın madalyayla taçlandıran Sinem Erdoğan, milli takım hedefi için çalışmalarına ara vermiyor. 3 yıl önce Çayırova Belediyesi bünyesinde kick boksa başlayan Sinem Erdoğan, çok çalışarak Ay-Yıldızlı formayı giyme amacında.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’yle 3 sene önce tanıştığını belirten Erdoğan, “18 yaşındayım ve doğma büyüme Çayırovalıyım. Kick Boks’a 15 yaşımdan sonra merak saldım. 3 yıl önce Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’yle tanıştım. Bize burada sunulan imkanlar çok iyi. Hedeflerim şu an dünya şampiyonasına gidip dünya şampiyonu olmak. Bu senenin başında gerçekleşen Türkiye Şampiyonası’nda, daha önce 3 kez yenildiğim rakibimi yenerek Türkiye Şampiyonu oldum. Geçtiğimiz ay düzenlenen dünya kupasında da rakibimi tekrar yenerek dünya kupası şampiyonu oldum. Çok çalışarak milli takıma girmek istiyorum. Bir Çayırovalı genç olarak Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’nin bize sunduğu imkanlardan dolayı teşekkür ederim, ben bu sayede Türkiye Şampiyonu oldum” dedi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Son günlerde sosyal medyada yayılan kimlik kartı, ehliyet ve pasaport ücretlerine yüzde yüz zam yapılacağı,
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Türkiye Deniz Canlıları Müzesi, özel çocukları ağırladı.
Alanya Servis Esnafları Kooperatifi Başkanı Hasan Lök, Mega TV aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olma kararı aldı. Lök, Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan dönemde iki öğrenciye servis bursu sağlanacağını duyurdu.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - CHP 39. Büyük Kurultayı sonrası ortaya çıkan bilgilere göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Antalya için hazırladığı anahtar listede dikkat çeken üç isim öne çıktı:
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İzmir’in Kınık ilçesinde, Kınık Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen anlamlı bir ziyaretle şehit Halil Balye’nin ailesi, Cumalı Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret edildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi ( RAM) Müdürü Hayrullah Can, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece Önder İmam Hatipliler Derneği öncülüğünde yürütülen “Türkiye Yeşeriyor Gazze Güçleniyor” projesi kapsamında Aşiret Dalcı İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde gerçekleşti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim Sen İstanbul 11 Nolu Şube, 1. Olağan Genel Kurulunu 30 Kasım 2025 tarihinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENLER - Genç iletişimciler ile medya sektörünün deneyimli isimlerini buluşturan 6. Medya Akademisi, bu hafta gazeteci Ersin Çelik’i konuk etti.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN / BAĞCILAR - Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig’in ilk haftasında taraftarlarına büyük bir mutluluk yaşattı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, ilçe sakinlerinden gelen talepleri dikkate alarak belediyeye bağlı spor salonlarında kapsamlı bir yenileme çalışması yaptı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl çok daha anlamlı bir etkinlikle kutlandı. Beylikdüzü Belediyesi, ilçede görev yapan tüm öğretmenler adına 4 bini aşkın fidan bağışında bulundu
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - 27 Kasım 2025’te Resmî Gazete’de yayımlanan 584 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, 2026 yılı itibarıyla basit usulden gerçek usule geçecek mükellefler için önemli değişiklikler.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.