HABER / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE
Edirne'nin Keşan İlçesi Büyük Cami Mahallesi'nde, internet üzerinden sipariş edilen yemek sonrası bir kişi zehirlendi. Keşan Polis Merkezi Amirliği'ne intikal eden olayda, müşteki DÖ, siparişle gelen yemeği tükettikten sonra fenalaştığını ve hastaneye başvurduğunu belirtti.
YEMEKTEN SONRA FENALAŞMA
Müşteki DÖ, internet üzerinden sipariş verdiği yemeği yedikten sonra kendisini kötü hissetmeye başladığını ve hemen hastaneye başvurduğunu ifade etti. Olayın ardından, müşteki herhangi bir şikayette bulunmadığını söyledi.
TAHKİKAT DEVAM EDİYOR
Keşan Polis Merkezi Amirliği'nin, yemek zehirlenmesi olayıyla ilgili başlattığı tahkikat devam ediyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Beylikdüzü İlçe Başkanlığı kongresinde yaptığı konuşmayla büyük alkış aldı.
Marmaris, 'Maviden Yeşile' binin üzerinde koşucuyu ağırlayacak
TFF’den tarihi karar!1024 futbolcu bahis soruşturması kapsamında PFDK’ya sevk edildi
ASELSAN’dan 1,1 milyar Avroluk yeni hava savunma anlaşması
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ – Beylikdüzü’nün eğitimde örnek kurumlarından biri haline gelen Şehit Bilal Özcan İlkokulu, akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarı gösteriyor.
Tuncer Dağ, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Atatürk’ün Selanik’teki Evi yenilenen yüzüyle ziyarete açıldı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.